Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

iPad Pro 12.9 gemonteerd op muziekstandaard

  • 04 / 10 / 2016 0
iPad Pro 12.9 gemonteerd op muziekstandaard

iPad Pro 12.9 flexibel en snel afneembaar gemonteerd aan muziekstandaard.

Deze muzikale klant zocht een flexibele en stevige montage voor zijn iPad Pro 12.9 op een muziekstandaard. Moderne musici lezen hun bladmuziek vanaf een tablet, en wat is er mooier om daar het grote 12.9 inch beeld van een iPad Pro te gebruiken.
Dan wens je wel een stevige bevestiging voor je dure iPad. Bovendien moet deze gemakkelijk instelbaar zijn bij bijvoorbeeld zittend of staand gebruik met verschillende kijkhoeken. Tevens ook goed mee te nemen onderweg naar een muziekuitvoering.



Emounting monteerde een slanke RAM Mount Torque kogel op de standaard. Deze Torque kogel blijft permnanent zitten en is zeer geschikt voor de dunne stang van de muziekstandaaard. Dankzij de inserts zijn stangen vanaf 9.25 mm geschikt voor deze montage.
De iPad Pro 12.9 zit vast in de nieuwe slide-in houder, welke met kogel en klemhouder vast zitten aan de Torque kogel.



Zo ontstaat een solide combinatie waar de iPad portrait of landscape gebruikt kan worden en zeer snel in kijkhoek aangepast kan worden. Na de muzikale prestatie is het geheel snel afneembaar.

Emounting.nl biedt u verschillende houders voor muziekinstrumenten. Wij leveren zowel losse onderdelen als complete RAM Mount sets.

Gebruikte onderdelen:
Torque stangbevestigingset (kies ronde base)
Check zelf diameter van uw muziekstandaard (=keuze A), Lengte klemhouder (=keuze B) en ronde kogel base (=keuze C) (U ziet RAM Mounts zijn zeer veelzijdig!).

iPad Pro Slide-in houder (maak 2x de keuze ZONDER montageset) immers u monteert met de Torque set.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box