Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM Mount Smartphone Intelliskin systeem in vrachtwagen

RAM Mount Smartphone Intelliskin systeem in vrachtwagen

RAM Mount Intelliskin systeem voor smartphones is volwaardig alternatief voor vrachtwagen TMS boordcomputers.

Dure boordcomputers in vrachtwagens worden steeds meer vervangen door smartphones. Maar smartphones zijn kwetsbaar en moeten vaak opgeladen worden. Het RAM Mount Intelliskin systeem zorgt hiervoor. Niet alleen zit de smartphone in een compacte valbestendige hoes, maar is ook voorzien van eigen docking contactpunten die direct corresponderen met de RAM Mount klemhouders (docking). Hierdoor geen gepruts meer met kabels, gewoon in de klemhouder zetten en laden en synchronisatie gaat beginnen. Het systeem kan uiteraard met alle bekende RAM Mount componenten naar wens gemonteerd worden.

Van Nunen Transport BV uit Geldrop heeft als een van de eerste in Nederland al haar vrachtwagens  uitgerust met het RAM Mount Intelliskin systeem voor Samsung S5. Hierdoor hebben zij een bedrijfszeker en veel goedkoper TMS beschikbaar. Dankzij de docking aansluiting kan de chauffeur op kantoor ook gebruik maken van de desktop chargers, die bovendien direct in het netwerk kunnen communiceren.



RAM Mount Intelliskin is beschikbaar voor smartphones en tablets van Samsung en Apple. Voor informatie en demo kunt u contact met ons opnemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box