Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Brodit Proclip met RAM Mount X-Grip combinatie

  • 02 / 05 / 2016 0
Brodit Proclip met RAM Mount X-Grip combinatie

Met Brodit Proclip en RAM Mount X-grip een stijlvolle, vaste smartphone montage!

Brodit staat bekend om haar maatwerk Proclips, autospecifiek voor vele auto's te leveren. RAM staat bekend om haar vernuftige X-Grip smartphone houders. Wat is er mooier om beide te combineren!

In deze Ford Transit Connect plaatste wij een Brodit Proclip (854991) aan de passagierskant. Gewoon klemmen tussen de rand van het dashboard. Geen beschadigingen aan uw auto en geen gereedschap nodig.

Op de Proclip monteerde wij een RAM Mount Snap-link B-kogel. Hiervoor even 2 kleine gaatjes boren in het kunststof montagevlak van de Proclip. Met 2 boutjes zetten we de Snap-link kogel vast.
Op de Snap-link kogel klikken we een X-grip smartphone houder vast. Door de kogel kan de X-grip in de juiste kijkhoek gesteld worden, maar blijft hij wel goed in positie staan.



Het resultaat is een low-profile stijlvolle oplossing door de combinatie van twee sterke merken.

Emounting heeft de RAM parts op voorraad en kan de Brodit Proclip voor uw auto bestellen. Graag even merk en bouwjaar auto mailen en wij vertellen u de mogelijkheden. Zo zijn er voor de Ford transit Connect 2015 al drie mogelijkheden: bijrijder, midden console of linkerraamstijl montage.

Op de Brodit Proclip kunnen we ook andere RAM Mount configuraties leveren; met tussen klemarm voor grotere instelbaarheid of met 7/8/10 inch tablethouders. Vraag naar de mogelijkheden.






Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box