Action camera op motor bevestigen?

  • Geplaatst op
  • 0

Hoe bevestig ik het beste een Action camera op mijn motor?

Motorrijders willen steeds vaker hun ritten vastleggen met een Action camera zoals GoPro, Garmin Virb en andere heavy duty camera's. Een stevige en flexible bevestiging is nodig. Bovendien is het op sommige motoren lastig om een goed plek te vinden.

RAM Mount, bekend van de solide aluminium kogel-klemhouder sets heeft een serie van oplossingen voor gebruik op de motor zijn er o.a. de Twistlock zuignap, de Tough-Claw en de U-beugel bevestigingen met universele camera kogel of maatwerk GoPro en Garmin Virb kogels.
De met rubber beklede kogels zorgen voor oneindige montage hoeken en demping van trillingen van uw camera.De RAM Mount Zuignap is het gemakkelijkst in gebruik maar vraag wel een glad en bijna recht oppervlak omdat de basis een zeer beperkte kromming kan compenseren. Test dus eerst of de zuignap wel vast zit alvorens weg te rijden.De RAM Mount Tough-Claw klem is ook een handige en zeer stabiele bevestiging. De massieve composite klem met beschermende rubberen binnenkant klemt op stangen en rails tot een maximale diameter van 3.8 cm. (er zijn ook Tough-Clwas die stangen tot 5.7 cm aan kunnen). Door de vleugelmoer is de Tough-Claw snel te monteren en snel te verwijderen.De RAM Mount stangbeugel (U-Beugel) is een goed alternatief wanneer er beperkte ruimte is. Kost wat meer tijd om te installeren maar is zeer solide wanneer eenmaal gemonteerd.

Heeft u een andere plek waar u een Action camera wil monteren? Kijk dan op onze speciale motor parts pagina met nog veel meer bevestigingen.


(foto's afkomstig van Motorcyclistonline.com)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »