Garmin GPS op de fiets bevestigen?

  • Geplaatst op
  • 0

Hoe je een GARMIN GPS houder op de fiets vast maakt hangt af van het gebruik van de fiets.

Vraag:
Hoe kan ik het beste mijn Garmin Etrex, Oregon of Dakota op mijn fiets bevestigen?

Antwoord:
RAM Mounts heeft voor de meeste GARMIN navigatie toestellen maatwerk houders. De kunststof houders omklemmen het apparaat en houden rekening met de ingangen en knoppen.

Deze houders hebben allemaal een zgn wiebertje aansluiting geschikt voor RAM-B-238U (aluminium) of RAP-B-238U (composiet) kogels.

Voor de bevestiging aan het fietsstuur is belangrijk wat voor fietser u bent?
Recreatieve fietsen, wielrennen of mountainbiken stelt nl. andere eisen aan de bevestiging.

Enkele mogelijkheden:

Met  een Tie-rip bevestiging permanent vast, De houder kan makkelijk verwijderd worden: https://www.emounting.nl/ram-mount-ez-on-off-fietsstuurhouder.html  Geschikt voor recreatief fietsen en racefiets gebruik, minder geschikt voor mountain biking.

Met EZ-Strap, alles te verwijderen: https://www.emounting.nl/ram-mount-ez-strap-snelle-stuurbevestiging.html  Geschikt voor recreatief fietsen en racefiets gebruik, minder geschikt voor mountain biken.

 Zie filmpje voor verschillen: https://youtu.be/2Of52x_q5gI


Ook geschikt voor mountainbike off-road gebruik:


U-Beugel met kogel + klemhouder: https://www.emounting.nl/ram-mount-u-bout-steun-stangmontage-korte-klem.html . Door het kogel-klem systeem een demping van trillingen en muurvaste fixering.


Of met Tough-Claw montage, gemakkelijk te verwijderen en muurvast wanneer eenmaal gemonteerd https://www.emounting.nl/ram-mount-small-tough-claw-klem-set.html

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »