iPad aan het fietsstuur bevestigen?

Ik wil mijn iPad2 aan het fietsstuur bevestigen.

De RAM Mount 10"Tablet set3 stang montage Ik wil mijn ipad2 aan het fietsstuur bevestigen. De RAM Mount 10"Tablet set3 stang montage RAM-B-149-TAB-LGU lijkt een optie. Echter ik gebruik hem met de Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad . Mijn vraag is of de maten van de case geschikt zijn voor de bevestiging met het bovenstaand product. lijkt een optie. Echter ik gebruik hem met de Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad . Mijn vraag is of de maten van de case geschikt zijn voor de bevestiging met het bovenstaand product.

Antwoord:
De TAB-LGU houder in deze set is ook geschikt voor iPad met dikke cases.
Er worden nl 2 maten eindhouders (cradle 2) bijgeleverd.
We hebben deze set al meerdere malen geleverd met de Griffin cases

Cradle 2 Dimensions (extra dikke cases):
Hoogte: 22,2 cm minimum tot 27,3 cm maximum
Breedte: Maximum tot 21,0 cm
Dikte hoeken: Maximum tot 2,8 cmNB: voor een iPad Air met dikke case is deze set beter geschikt. De iPad Air is nl. veel smaller.

Wilt u uw apparaten aan een fietsstuur bevestigen? Neem dan een kijkje in onze houders voor fietsen, waaronder iPad houders voor de fiets en iPhonehouders voor de fiets

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »