De IJSfiets navigeert met RAM Mount

  • Geplaatst op

GPS Navigatie en mobiele kassa voor de IJsfietsen met RAM Mount bevestiging.

De IJSfietsen rijden door alle straten en parken in Utrecht en Amsterdam om mensen blij te maken met 100% biologisch ijs.  De locatie van de IJsfietsen is via een App door klanten te volgen. Ook kan men op bestelling de IJsfiets laten komen naar feest of bedrijf. Ter plaatse wordt op de iPad Mini de kassa gedraaid.

DE IJSfiets zocht een flexibele en stevige montage voor een iPad Mini in een goede beschermcase. Daarbij moest de iPad Mini makkelijk in positie te veranderen zijn van fietsend gebruik als navigatie, naar ter plekke als kassa voor de verkoop.Emounting stelde een set samen bestaande uit een snel te monteren Tough-Claw met klemhouder voor de iPad Mini met beschermcase. Om de iPad Mini zit een Griffin Survivor case die spatwaterdicht (het regent wel eens!) en valbestendig is. Dankzij het kogel-klemsysteem snel van positie te veranderen en ook snel te verwijderen indien nodig.

Benieuwd waar de IJsfietsen NU zijn kijk op deze website.

Op zoek naar andere tablet fietsbevestiging? Kijk hier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »