RAM Mount bevestigt Tractor electronica

  • Geplaatst op

Met RAM Mounts is het mogelijk om alle electronica in de cabine van een tractor te bevestigen: flexibel instelbaar, snel verwijderbaar en demping van trillingen.

Er komt steeds meer electronica in de tractor cabine. GPS, laser, tablets, smartphone alles moet binnen handbereik van de chauffeur gemonteerd zijn.
Deze kostbare apparatuur moet niet alleen goed bevestigd en beschermd worden tegen trillingen, (RAM werkt met rubberen kogel gewrichten) maar ook makkelijk instelbaar zijn voor de berijder. Verder is snelle demontage nodig omdat dezelfde apparatuur vaak op meerdere tractors gebruikt moet worden. Daarnaast is het risico van diefstal zo groot geworden dat men de spullen niet meer onbeheerd op de tractor kan laten zitten.

RAM Mounts, het veelzijdige aluminium kogel-klemhouder montage systeem, voldoet aan alle eisen gesteld voor intensief tractorgebruik.

Van een klant ontvingen we deze foto's. In de cabine van de Fendt zien we een beeldscherm gemonteerd met RAM Mounts en een Tab klemhouder voor iPad met waterdichte LifeProof case. Alles optimaal zichtbaar en bedienbaar voor de chauffeur.RAM Mounts zijn beschikbaar in verschillende draagkracht uitvoeringen en kunnen geheel uit losse onderdelen samengesteld worden. Emounting beschikt over de kennis om maatwerk sets samen te stellen. Tevens kunnen in onze showroom de meeste onderdelen bekeken worden.De rail en bijbehorende klemmen zijn een optie van Fendt. Het RAM AMPS gaten patroon is compatible met de Fendt rail klemmen. Eenvoudige montage is dus mogelijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »