RAM Mount montage betaaltafel bussen

  • Geplaatst op

Betaaltafel in regio bussen is bevestigd met RAM Mounts.

Deze regio bussen zijn uitgerust met een zgn. betaaltafel met apparatuur voor de chauffeur en de klanten. De touchscreen computer moet onder handbereik van de chauffeur staan, de pinterminal en printer moet bereikbaar zijn voor de klant.

Voor maximale instelbaarheid is de zgn betaaltafel door VDL Bus bevestigd met een RAM Mount kogel en klemhouder configuratie. Rekeninghoudend met het gewicht in stilstaande postie en de krachten in rijdende status.De individuele apparaten zijn op de betaaltafel ook vastgemaakt RAM Mounts. Hierdoor is de kijk en werkhoek snel en individueel in te stellen.

De klemhouders zijn van gepoedercoat aluminium en de kogels zijn van rubber. Hierdoor is er ook demping van de trillingen voor de gevoelige electronica. Desgewenst is alle apparatuur in de bus snel te verwijderen.

Dit soort oplossingen worden in samenspraak met de klant ontwikkeld door Emounting. Dankzij de kennis van het RAM assortiment en de beschikbaarheid van demo's zijn er korte advies trajecten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »