RAM Mounts helpen Traffic & More

  • Geplaatst op

Traffic & More heeft haar iPad Mini, TomTom en iPhone bevestigd op haar motoren met RAM Mounts en waterdichte hoezen van Emounting.

Traffic & More heeft 4 weken de verkeers afwikkeling bij de Hartel brug in Spijkenisse begeleid. Daarbij maakten zij gebruik van 4 motoren uitgerust met o.a. iPad Mini, iPhone en TomTom. Via een eigen iPad Mini APP staat de motorrijder in contact met het mobiliteitscentrum en de ruim 20 werkers op de diverse verkeerslocaties. Aangezien de motoren acht uur per dag in weer en wind (en regen) ingezet moesten worden, zochten zij een robuuste en waterdichte oplossing.Voor de iPad Mini leverde Emounting een Andres Proteus iPad Mini case met Quicksnapper. Deze waterdichte case is direct te monteren op RAM Mounts en dus ook op de speciale motor bevestiging van RAM. Een waterdichte USB-kabel zorgt voor de stroomvoorziening tijdens de lange werkdagen. Dankzij de Quicksnapper is de Proteus ook snel te verwijderen indien nodig. Voor de iPhone werd een Griffin Survivor gebruikt die achter het scherm op een X-Grip gemonteerd werd.
Traffic & More denkt op een creatieve, innovatieve wijze na over tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om wegafzettingen, afsluitingen of omleidingen van het verkeer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »