Toughpad met HAVIS en RAM Mount

  • Geplaatst op

Bijzonder stevige montage oplossing voor Panasonic Toughpad met RAM Mount en Havis dock combinatie.

Deze klant heeft voor haar buitendienst werkers de Panasonic Toughpads FZ-M1 in gebruik. De compacte 7 inch tablet is zeer geschikt voor veeleisende werkomgevingen.

In de bestelauto's worden de Toughpads bevestigd en opgeladen in de robuuste HAVIS docks. Deze zorgen tevens voor belemmering van diefstal van deze kostbare tablets. De Havis docks werden in de bus gemonteerd met de stevige en flexibele RAM Mounts. De C-kogel klemhouder combinatie is daarvoor direct op de zijkant van het dashboard gemonteerd. De Havis docks zijn VESA compatible en daardoor direct op de RAM Mounts RAM-2461U kogel te monteren.Emounting is officieel importeur van Havis Mounts. Havis mount zijn uitstekend te combineren met Ram Mounts voor de bevestiging. Havis heeft een breed assortiment van actieve en passieve mounts voor topmerken zoals Panasconic, Dell, Getac en Apple.

Van een aantal artikelen hebben we demo beschikbaar in onze showroom. Inkoop is rechtstreeks bij de Havis in USA.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »