WMS RAM montage bij MSI warehouse

  • Geplaatst op

Op de reachtrucks in het magazijn van MSI zijn de tablets gemonteerd met een combinatie van RAM-mount en een Havis docking.

De Nederlandse vestiging van MSI staat in Son, van waar de fysieke goederenstroom voor heel Europa verzorgd wordt. Om het warehouse te stroomlijnen is er onlangs bij MSI een WMS geïmplementeerd. Dit systeem is geheel in huis ontwikkeld en draait ook op de hardware van MSI.
Met dit WMS is het onder andere mogelijk om locaties aan de diverse producten toe te kennen in het magazijn, waarna de producten ook snel naar de juiste klant of afdeling kunnen worden gestuurd.

Op de reachtrucks in het magazijn zijn de tablets gemonteerd met een combinatie van RAM-mount en een Havis docking.
Volgens Angelo van de Ven – Warehouse Manager MSI- was het vinden van een juiste tablet houder voor gebruik in het magazijn zeer belangrijk. "Aangezien een magazijn vloer nooit 100% vlak is en een machinemotor ook trillingen veroorzaakt, moeten de houders ook trillingsdempende eigenschappen hebben"Vaak is het voldoende om met een overzichtsfoto en details van het device, tablet, laptop oid. , op afstand een voorstel te doen, mocht dit niet afdoende zijn is Emounting in staat om op locatie de situatie te beoordelen en de juiste configuratie aan te bieden.

"De afwijkende maat van onze Windpad 100W tablet in combinatie met de IO-poorten maakten het op afstand werken wel een uitdaging, maar met de expertise van Emounting is dit proces toch heel soepel verlopen en zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat" - Angelo van de Ven-


Micro-Star International Co. Ltd. (MSI), opgericht in 1986, is één van 's werelds grootste IT fabrikanten.

MSI startte met de productie van moederborden en grafische kaarten, daarbij kwamen de consumenten en commerciële elektronica, zoals notebook, All-in-one PC's, servers, werkstations, industriële PC's, huishoudelijke applicaties, car-infotainment, barebone systemen, multimedia, communicatie middelen, etc. etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »