iPad en toetsenbord; veilig mobiel workstation in auto

Nieuw van RAM MOUNTS een eenvoudige en effectieve manier om een toetsenbord te monteren aan iPad of tablethouder in de auto. Nu kunt u een Bluetooth-toetsenbord gebruiken in combinatie met uw Tablet RAM montage oplossing, met behulp van dit unieke ontwerp.

Nieuw van RAM MOUNTS een eenvoudige en effectieve manier om een toetsenbord te monteren aan iPad of tablet. Tablets zijn geweldig in hun gebruiksgemak en draagbaarheid. Een van de minpunten is het onvermogen om efficiënt gegevens invoeren via het touchscreen tablet. Nu kunt u een Bluetooth-toetsenbord gebruiken in combinatie met uw Tablet RAM montage oplossing, met behulp van dit unieke ontwerp.Dit ontwerp klemt op  een kunststof buis tussen een RAM tablet houder en de Roto-View ™ ronde adapterplaat.  Maakt de aanpassing geschikt voor veel tablet configuraties, waaronder gebruik in zowel landschap en portret-modus. De 8 ” buis heeft een kogel aan het eind die aansluit op een standaard RAM dubbele klemarm en Magnetic Power Plate III voor gemakkelijke plaatsing en verwijdering van het toetsenbord.

Keyboard houder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »