Nieuwe RAM houders voor iPad Air

  • Geplaatst op

Nu ook RAM houders voor de iPad Air bij Emounting.nlZoals bekend heeft Apple een nieuwe iPad versie op de markt gebracht: de iPad Air.
Weer een verbetering en ook andere afmetingen. Dit betekent dat er ook weer andere RAM iPad houders zijn en nog aankomen.

Wilt u een houder die geschikt is voor alle huidige iPads (en toekomstige)? Kies dan de RAM X-Grip III. RAM-HOL-UN9U bestaat uit een composiet veerhouder, verstelbare grip armen en extra bodem ondersteuning. Inbegrepen zijn extra gemakkelijk grip knoppen, op de achterkant van de houder voor quick release van het tablet. De RAM-HOL-UN9U rekt uit en krimpt voor een perfecte pasvorm van de meeste 10 "tabletten met of zonder hoes.

Wilt u een strak passende houder voor de iPad Air zonder hoes (en goedkoper)? Dan is de Ram-HOL-TAB6U geschikt.  De RAM Tab-Tite cradle heeft een veermechanisme waardoor de iPad Air snel te verwijderen is uit de cradle. knoppen en uitgangen blijven bereikbaar. Alleen geschikt voor iPad Air ZONDER hoes. Deze is op bestelling ook met slot te koop.


In januari 2014 komt de nieuwe slide-in houder voor de iPad Air uit: RAM-HOL-AP17U. We zullen deze tzt opnemen in ons assortiment.

Emounting heeft uiteraard ook een aantal kant-en-klare bevestigingssets samengesteld zodat u direct uw iPad Air kunt monteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »