RAM Claws en Clamps klemmen alles!

  • Geplaatst op

RAM Mounts introduceert de Tough-Clamp en Tough-Claw voor flexibele en gereedschaploze montage.

RAM heeft recentelijk 2 vernieuwende productlijnen op de markt gebracht voor (tijdelijke) en gereedschaploze bevestiging van electronica aan stangen, buizen, werkbladen ed.

Voor "Light Duty" bevestiging is er de handige Tough-Clamp; een knijper model met een RAM kogel. Een extra paar "handen" simpel en sterk. Zeer handige klem met B-kogel. Stevige nylon kunststof klem met roestbestendig RVS binnenwerk. De small of medium klem kan vastgezet worden op platte vlakken, vierkante en ronde buizen. Ideaal voor tijdelijke montage van smartphone, camera en talloze andere electronica.Voor "Heavy Duty" gebruik introduceert RAM Mounts de robuuste Tough-Claw; Breed toepasbare Heavy Duty stang en buis klem gemaakt van stevig composiet. Met schroefklem voor muurvaste fixering op ronde en rechte stangen en randen tot wel 5.7 cm. De Tough-Claw is te koop in small, medium en large klemmaat met B- en C-Kogel, dus ook geschikt voor zwaardere items te monteren. Uitgerust met composiet en rubberen kogel. een ideale basis voor (tijdelijke) montage van uw RAM sets op fiets, motor, vliegtuig, machine etc.De Tough-Claw line-up met B-kogel. Deze zijn ook met C-kogel te bestellen.Al deze nieuwe producten van RAM Mount  zijn als eerste in Nederland bij Emounting.nl te koop.
Vraag advies bij de eindeloze combinatie mogelijkheden want: RAM Mounts bevestigen alles!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »