Joy Factory MagConnect ™ mounts

Magnetische Persoonlijkheid
Het MagConnect ™ vergrendelingsmechanisme is de volgende stap in de evolutie van mobiele mounts. De technologie is geavanceerd, maar het gebruik ervan is heel simpel. Eerst wordt de iPad bevestigd in een harde hoes of beschermende Axtion case met een metalen connector. Wanneer de case vastgemaakt is aan de iPad, vergrendelt een magneet direct uw MagConnect ™ shell met een connector, terwijl een precisie schroef (bediend met de rode draaiknop) zorgt voor een fixering.


Lichtgewicht Sterkte
MagConnect ™ mounts zijn gebouwd van hoogwaardige Carbonfiber armen. Carbonfiber is een zeer lichte en sterke koolstofvezel, die vooral toegepast wordt op sportauto's en -motorfietsen. Dit geavanceerde materiaal is verrassend lichtgewicht maar toch ongelooflijk sterk. De krachtige combinatie van koolstofvezel met zorgvuldig ontworpen gewrichten resulteert in mounts die zowel gemakkelijk te manoeuvreren en stevig in het gebruik.Sferische Gewrichten
MagConnect ™ mounts zijn uitgerust met bolvormige koppelingen voor ultieme aanpasbaarheid. De MagConnect ™ iPad houder of case kan 360 ° worden gedraaid  om gemakkelijk de overgang van portret naar landscape modus te maken zonder de mount te verwijderen. En de stevige carbon armen kunnen daarom worden aangepast in oneindige configuraties zodat u de perfecte hoek kunt vinden.

  • Hoogste flexibiliteit: 360 graden draaibaar, zodat je de tablet in elke gewenste stand kunt zetten;
  • Super lichtgewicht: gemaakt van carbon fiber wat ook in de luchtvaart wordt gebruikt;
  • Extreem duurzaam: sterker dan staal, roestvrij en speciaal ontworpen voor lastige omstandigheden;
  • Toekomstbestendig: de nieuwste tablet kan met de mount worden gebruikt zonder dat deze hoeft te worden vervangen, je hebt alleen een nieuwe houder nodig;
  • Compatible met alle Joy Factory mounts en houders: gebruik dezelfde tablet met verschillende mounts of meerdere tablets met dezelfde mount, alles kan!


Emounting verkoopt de Joy Factory MagConnect mounts los zodat u zelf uw tablet combinatie kunt kiezen. Keuze uit klemtray en (spat) waterdichte cases van Joy Factory.