Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Vesa Monitor RAM bevestiging sets

RAM oplossingen om een monitor met VESA aansluitingen te monteren.

Filters

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om een monitor met VESA aansluiting te monteren? Bij Emounting.nl vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Wij hebben een zeer breed aanbod met VESA Mount sets, voor het gemakkelijk bevestigen en/of positioneren van uw monitoren. Bekijk het aanbod online en profiteer van een optimale flexibiliteit en ergonomie.

Wat is de VESA standaard?

VESA (Video Electronics Standards Association) is een universele standaard voor fabrikanten van televisies, computer beeldschermen en monitors, bedoelt om de compatibiliteit van bevestigingsmogelijkheden te controleren. De VESA standaard verwijst naar de vier schroefgaten aan de achterzijde van een monitor, waaraan een beugel of houder gemonteerd kan worden. Om de VESA maat van uw monitor te bepalen dient u de afstanden tussen de schroefgaten op te meten; eerst horizontaal en vervolgens verticaal. Aan de hand van het schroefgaten patroon en het gewicht van uw monitor kunt u vervolgens de juiste VESA Mount set selecteren.

Soorten VESA Mount adapter sets

Emounting.nl biedt verschillende VESA Mount monitor sets, met onder andere VESA Mount monitor bevestigingsplaten, adapter platen, klemhouder sets, tafelsteunen en wandsteunen.

Wij leveren uitsluitend VESA Mount adapters en sets van gerenommeerde merken zoals RAM Mount, Brodit en iBolt. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product en een degelijke bevestiging van uw monitor.

Ook voor de aanschaf van laptop RAM Mount sets bent u bij ons aan het goede adres.

VESA Mount monitor online bestellen

Bestel uw VESA Mount adapter plaat of set via de online shop van Emounting.nl en profiteer van een gratis verzending in Nederland én België! Liever zelf een RAM set samenstellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze behulpzame medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw monitor.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box