Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Houders voor rolstoelen

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw netbook, laptop, iPad, tablet of smartphone in de rolstoel of andere zorg hulpmiddelen en medische toepassingen. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Houders voor rolstoelen

Wanneer je gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel kan het lastig zijn om uw elektronische apparaten altijd bij je te houden. Je wilt immers ze niet constant in de hand hoeven te houden. Om toch de apparaten in de buurt te hebben en makkelijk te kunnen gebruiken wanneer het nodig is, bieden wij RAM Mounts oplossingen om uw apparaten aan uw rolstoel te bevestigen.
Hierbij bieden we twee opties aan: complete rolstoelsets of losse onderdelen

Naar het overzicht

Losse onderdelen of een volledige set?

Zoals aangegeven bieden wij voor rolstoelen zowel losse onderdelen als een volledige set. Maar welke optie is het meest geschikt voor u?

Om uw apparaten aan uw rolstoel te bevestigingen heeft u 3 onderdelen nodig:

Een houder voor het specifieke apparaat
Een verbindingsstuk om makkelijk het apparaat in de juiste hoek af te stellen
Een basisstuk om de set te monteren aan de rolstoel.


In een complete set zitten deze drie onderdelen bijgevoegd. U hoef dus geen extra onderdelen meer erbij te bestellen, maar kan de set gelijk gaan gebruiken. Wilt u een kant en klare oplossing die u gelijk kunt gebruiken, kies dan voor de categorie Rolstoel Houder Sets.

Bent u zelf een beetje handig met het RAM Mounts systeem, wilt u uw eigen combinatie bij elkaar zoeken, of wilt bijvoorbeeld alleen een ander verbindingsstuk? Dan kunt u terecht bij onze verzameling met losse onderdelen. Hier kunt u zelf uw set samenstellen naar uw specifiek wensen. Kies in dit geval voor de categorie Montage Onderdelen.

RAM Mounts voor rolstoelen bestellen

Of u nu kiest voor losse onderdelen of een complete set, met RAM Mounts bent u verzekerd van kwaliteit. De onderdelen passen allemaal op elkaar en zorgen ervoor dat uw apparaten uitstekend blijven zitten. U hoeft niet bang te zijn voor schade.
Heeft u nog vragen over het systeem, of wilt u hulp bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag met deskundig advies de beste oplossing te kiezen voor u.

RAM Mounts Rolstoel Mounts Catalogus (webversie)

Onze producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box