Houders voor rolstoelen

Emounting.nl biedt een complete lijn met bevestigingsmogelijkheden voor uw netbook, laptop, iPad, tablet of smartphone in of aan rolstoelen of andere zorghulpmiddelen en medische toepassingen. Naast losse RAM onderdelen leveren wij ook complete sets.

Soorten houders voor rolstoelen

Ons uitgebreide assortiment houders voor rolstoelen bestaat uit RAM Mount stangmontage sets, zuignapsets, stangklemmen en schroefklemmen voor allerlei soorten apparaten. Ook voor cup holders kunt u bij ons terecht. Heeft u specifieke wensen op het gebied van houders voor rolstoelen, laat het ons dan gerust weten. U kunt ons een e-mail sturen, het liefst met een foto van de plaats waar de houder moet komen. RAM Mounts voor rolstoelen en andere zorghulpmiddelen kennen tal van bevestigingsmogelijkheden. Ook bevestiging aan dikke en vierkante stangen en buizen behoort tot de mogelijkheden.

RAM Mounts voor rolstoelen online bestellen

Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en bestel uw houders voor rolstoelen in de online shop van Emounting.nl! Ons assortiment bestaat uit meer dan 1000 producten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Behalve houders en RAM Mounts voor rolstoelen leveren wij ook RAM Mounts voor tractors, houders voor muziekinstrumenten en nog veel meer. Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod!