Terug

 • Nr. 1 in electronica bevestiging
 • Persoonlijk advies
 • Altijd gratis verzending

X-Grip Tablet en iPad houders

De X-Grip tablet en iPad houders van RAM Mount zijn de meest universele tablethouders.

Filters

Bent u op zoek naar een degelijke tablet houder, bijvoorbeeld voor op de motor, in de auto of op de boot? Emounting is gespecialiseerd in de innovatieve bevestigingsoplossingen van het Amerikaanse merk RAM Mount, waarmee u zelf uw ideale RAM set samen kunt stellen. Dit is mogelijk voor een breed scala aan elektronische apparaten, waaronder voor tablets en iPads. Hieronder vindt u de verschillende RAM X-Grip tablet en iPad houders, welke allemaal te bestellen zijn via onze online shop.

Waarom kiezen voor een RAM Mount X-Grip tablet / iPad houder?
De X-Grip tablet en iPad houders van RAM Mount zijn de meest universele tablethouders. Een RAM X-Grip is een zogeheten veerhouder met uitrekbare X-grip armen (type UNX(B)U), welke uitrekken en krimpen om onder alle omstandigheden een perfecte pasvorm te waarborgen. De RAM X-Grip houders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen gebruikt worden voor tablets en iPads met én zonder hoes. 

Goed om te weten: we hebben bij Emounting ook een uitgebreid assortiment met producten op het gebied van tablet bescherming!

Soorten RAM Mount X-Grip houders
De RAM X-Grip houders voor tablets en iPads zijn leverbaar in drie maten:

 • 7" tablets RAM-HOL-UN8BU
 • Deze houders zijn geschikt voor tablets met een breedte van 5.7 tot 14.6 centimeter, waaronder de iPad Mini en de Galaxy TAB 7/8".
 • 10" tablets RAM-HOL-UN9U
 • De 10" X-Grip houders zijn ontworpen voor tablets met een breedte van 15.9 tot 20.6 centimeter, zoals de iPad 9.7, iPad 10.2 en iPad 11, alsmede de Galaxy TAB A 10-11".
 • 12" tablets RAM-HOL-UN11U
 • De 12" X-Grip tablet en iPad houders kunnen worden gebruikt voor tablets van 18.4 tot 22.2 centimeter breed. Hieronder vallen onder andere de iPad Pro 12.9, de Surface Pro en de Galaxy Note/Pro 12.2".

Is een X-Grip houder toch niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij de RAM Slide-in tablethouders of de Tab-Tite klemveer tablethouders.

De RAM X-Grip houders voor telefoon en smartphone zijn leverbaar in twee maten:

 • De RAM Mounts X-Grip smartphonehouder RAM-HOL-UN7BU
 • De X-Grip kan tot een maximale breedte van 8,5 cm. Wanneer de X-Grip volledig is uitgeklapt  is zitten de pootjes op 5,5cm hoogte uit elkaar.
 • De RAM Mounts X-Grip Large telefoonhouder RAM-HOL-UN10BU
 • De X-Grip Large kan tot een maximale breedte van 11,5 cm. Wanneer de X-Grip Large volledig is uitgeklapt is zitten de pootjes op 7cm hoogte uit elkaar. Dit is dan ook gelijk de minimale hoogte van het toestel.

RAM Mount X-Grip houder online bestellen
Zodra u een geschikte RAM X-Grip houder voor uw tablet of iPad heeft uitgezocht kunt u deze veilig en gemakkelijk online bestellen. U bent bij Emounting altijd verzekerd van een gratis verzending naar afleveradressen binnen Nederland. Mocht na ontvangst van uw pakket blijken dat u onverhoopt toch de verkeerde maat heeft, dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Komt u ergens niet uit? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice afdeling. We helpen u graag verder!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box