Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

TC73 & TC78

Houders voor Mobiele computers uit de Zebra TC7X-serie. Modellen TC73, TC78

Filters

De volgende generatie mobiele computers wordt ondersteund door de toonaangevende leverancier van robuuste montage, RAM® Mounts. Geladen met de nieuwste technologieën, creëert de nieuwe Zebra TC73/TC78 in combinatie met RAM® docking-oplossingen ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. Met RAM®'s nauwsluitende ontwerp en meerdere configuraties, stelt een gemonteerde TC73 of TC78 de eindgebruiker in staat om de functionaliteit van een werkstation, portofoon, RFID-scanning en een PBX-handset te behouden. Ontdek hieronder alle functies van de RAM® Mounts TC73/TC78-docks.

Pogo Pin-technologie
Geïntegreerde pogo pin-dockingcontacten zijn uitgelijnd met de TC73/TC78 pogo-pads voor een gebruiksvriendelijke oplaadervaring - geen poorten nodig. Sluit de 1,2 m lange DC-cilinderconnector aan op de stroombron van het voertuig en plaats het apparaat gewoon in de houder om het direct op te laden.

Nauwsluitend ontwerp
Houd een kleine voetafdruk met RAM®'s TC73/TC78 vorm-fit ontwerp. Nauwsluitend ontwerp betekent dat het laagst mogelijke profiel behouden blijft tijdens montage in het voertuig. De veerbelaste bovenste cup voegt gebruiksgemak toe met docking met één hand - druk gewoon omhoog met het apparaat in de hand en laat de onderste helft in de dock vallen.

Open functionaliteit
Doordacht ontwerp rond de TC73/TC78 zorgt voor toegang tot knoppen en de geïntegreerde stylushouder. Er is ook extra ruimte voorzien voor het eenvoudig aan- en afkoppelen van het apparaat, zelfs met dikke handschoenen aan.

RAM®-compatibel™
De modulariteit van RAM® Mounts opent een hele wereld aan montagemogelijkheden. Begin met het bevestigen van een B- of C-formaat RAM®-kogeladapter en bepaal waar u uw nieuwe TC73/TC78 gaat monteren. Van daaruit kunt u uw houder aanpassen met verschillende socketarmlengtes en bases.

Accessoire klaar
Naast de geïntegreerde stylushouder is er extra ruimte voorzien voor Zebra-specifieke apparaataccessoires, zoals de Zebra-handriemaccessoire en batterijen met een grotere capaciteit.

 

Houders voor Mobiele computers uit de Zebra TC7X-serie. Modellen TC73, TC78

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box