Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Honeywell

Houders van RAM Mounts en Brodit voor Honeywell handhelds en scanners

Filters

RAM® Mounts biedt een breed scala aan robuuste montageoplossingen voor Honeywell mobiele computers en barcodescanners. Door gebruik te maken van ons nauwsluitende houder ontwerp, was het nog nooit zo eenvoudig om uw apparaat te beveiligen waar u maar wilt. De veelzijdigheid van
Met RAM®-systemen kunt u uw apparaat efficiënt verplaatsen tussen uw auto, bureau, vorkheftruck en nog veel meer. Bijna oneindig mogelijk maken verstelbaarheid en trillingsdemping, het RAM® dubbele kogel- en klemarm systeem biedt maximale veelzijdigheid en helpt om verleng de levensduur van deze apparaten.

 

Verschillende soorten scannerpistolen hebben verschillende soorten montage nodig oplossingen. De RAM® Quick-Draw™ en de RAM®Power-Grip™ hebben we effectief voorzien van houders die een grote verscheidenheid aan scannerpistolen van verschillende vormen en maten. Alle RAM® Mounts Compatible™ scannerpistoolhouders hebben doordachte ontwerpkeuzes zoals als elastomere vinnen die de scanner op zijn plaats, maar zijn gemakkelijk te verwijderen als u snel werkt.

Bekijk de uitgebreide Honeywell catalogus met alle RAM Mounts houders en bevestigingen.

 

Honeywell CK65
Honeywell CK75
Honeywell Granit Series
Honeywell HH660
Honeywell Hyperion
Honeywell SG20T
Honeywell Vogager Series
Honeywell EDA61K
Honeywell CT seies
Honeywell CN80
Honeywell CN75
Honeywell SCANPAL

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box