Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Heavy Duty Zuignappen

Filters

Emounting heeft een breed assortiment van kwalitatief goede zuignappen. Naast de Twist-Lock zuignappen van RAM Mount, leverbaar in single, double en triple uitvoering, hebben we Push-lock zuignappen van Brodit en de vacuumpomp Powr-Grip van Woods in ons assortiment.

Zuignap bevestiging is een uitstekende flexibele en snelle bevestigings methode voor gladde, niet-poreuse oppervlaktes. Denk daar bij aan glas, tegels, motorkap etc.
Een zuignap laat door de elasticiteit gemakkelijk lucht ontsnappen uit de holte tussen de nap en de ondergrond bij enige druk aan de bovenzijde maar bij het loslaten moet een kracht worden geleverd die het ontstane vacuüm overtreft. Het vacuüm ontstaat doordat er vanuit het midden aan de zuignap wordt getrokken, terwijl de randen luchtdicht aan de ondergrond zijn gehecht.
Is het oppervlak niet 100% glad (b.v. dashboard) of 100% schoon en vetvrij (autoruiten) dan verliest de zuignap gemakkelijk het vacuum.

Goedkope zuignappen maken een slechte verbinding door inferieure materialen en verliezen hierdoor ook zuigkracht. Vaak ook als de zon op b.v. een autoruit staat. Dan valt uw kostbare apparaat naar beneden!
RAM Mount en Brodit zuignappen hebben een betere kwaliteit nap met grote diameter en een betere hechting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box