Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Seat Tough-Wedge™ Autostoelmontage basis

RAM Mount Tough-Wedge past tussen uw autostoel en is een ideale basis voor montage van smartphone, camera of tablet.

Filters

Een zeer stijlvol nieuw product van RAM Mount dat niet misstaat in de moderne auto! De Tough-Wedge is snel te klemmen tussen autostoel en console. Dankzij het sterke composiet binnenframe en de zachte neoprene hoes een flexibele "wig" die zonder montage en beschadiging aan te brengen is in praktisch elke auto.

De Tough-Wedge is de ideale basis voor montage van elke RAM Mount. Of het nu een X-Grip is voor uw smartphone of tabet, een Tab-tite houder voor uw tabet of een mount voor uw GoPro camera.

De Tough-Wedge is een soort ‘klem wig’ die tussen de autozitting en het middenconsole past waardoor uw mobiele apparaat gemakkelijk toegankelijk is. De Tough-Wedge kan ook op de achterbank gebruikt worden door hem in de stoelzak achterop de voorstoel te schuiven. De Tough-Wedge is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, afhankelijk van uw auto, voor de beste stabiliteit.Er zit een vaste aansluiting op naar een standaard diamond adapter (AMPS gatenpatroon) waardoor er direct een RAM Mount component op gemonteerd kan worden. Een ideale basis voor montage van smartphone, camera, GPS of tablet.

Voor het geval de Tough-Wedge onvoldoende klemt tussen de autostoelzittingen kunt u met deze opblaasbare vulzak de Tough-wedge beter klemmen en de stabiliteit verbeteren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box