Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Smartphonehouder voor scooter

Altijd veilig en verantwoord de weg op met een scooter smartphone houder van Emounting

Filters

De strenge regels die van toepassing zijn op het gebruik van smartphones in het verkeer, zijn niet alleen van toepassing op auto’s. Inderdaad, ook als u op de scooter rijdt is het is niet toegestaan om uw telefoon ter hand te hebben. Dus wanneer u tijdens het scooterrijden uw smartphone wilt gebruiken, bijvoorbeeld als muziekspeler of navigatiesysteem, dan is een degelijke telefoonhouder voor de scooter geen overbodige luxe. Op die manier kunt u altijd veilig en verantwoord de weg op. Als de nr. 1 op het gebied van elektronica bevestiging biedt Emounting.nl u een ruim scooter telefoonhouder assortiment. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod en bestel vandaag nog een smartphone houder voor de scooter online!

Wat zijn de regels voor het gebruik van smartphones op de scooter?

Tijdens het rijden op een bromfiets mag u geen mobiele telefoon, navigatiesysteem, tablet of muziekspeler vasthouden. Handfree gebruik van elektronische apparaten is wel toegestaan. Voor muziek luisteren of het beantwoorden van een belletje dient u oordopjes te gebruiken, mits u ervoor zorgt dat u de omgevingsgeluiden nog kunt horen. Het is dus ook niet toegestaan om uw smartphone tussen uw oor en schouder te klemmen! Wanneer de politie constateert dat u uw smartphone tijdens het rijden op de scooter in uw hand heeft, dan riskeert u een boete van €160. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten! Gelukkig mag u uw smartphone tijdens het rijden wel gebruiken als deze in een daarvoor bestemde houder zit. En voor de aanschaf van een geschikte telefoonhouder voor de scooter bent u bij Emounting aan het juiste adres.

De juiste telefoon houder voor de scooter kiezen

Emounting biedt u verschillende oplossingen om uw smartphone op uw scooter te bevestigen.

Met keuze uit merken zoals RAM Mount, Arkon, Lampa en SP Connect bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product! De telefoonhouders in deze categorie zijn speciaal ontwikkeld om een stevige en veilige bevestiging van uw smartphone aan uw scooter te garanderen. En wat dat betreft zijn er meer mogelijkheden dan u wellicht zou verwachten!

Soorten telefoonhouders voor de scooter

Hieronder hebben we de verschillende bevestigingsoplossingen even voor u op een rijtje gezet:

  • Montage aan scooterspiegel: De meeste smartphone mounts in ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld om aan de arm van uw scooterspiegel te bevestigen. Een aantal van deze modellen worden geleverd inclusief een waterdichte smartphone case, wat zeker een pluspunt is gezien hoe vaak het regent in ons land!
  • Montage aan scooterstuur: Er zijn tevens montage beugels en scooter telefoonhouders die speciaal zijn ontworpen voor montage op het stuur van de scooter. Deze worden gekenmerkt door een snelle montage en veel flexibiliteit; elke scooter telefoonhouder is in elke kijkhoek verstelbaar, voor een optimaal gebruiksgemak van uw mobiel.
  • Montage aan balhoofd: Heeft u uw smartphone liever niet te veel in het zicht voor andere weggebruikers? Dan kunt u een scooter telefoon houder aanschaffen die u op het balhoofd van uw voertuig kunt monteren. Uw smartphone is dan dus wel iets lager op uw bromfiets gepositioneerd.
  • Montage aan windscherm: De meeste mensen kiezen voor een scooter telefoon houder die aan de spiegel of op het stuur gemonteerd kan worden. Maar u kunt uw smartphone ook elders op uw scooter bevestigen. Zo biedt het merk Lampa bijvoorbeeld een windscherm-mount met een universele smartphonehouder voor de scooter.

Zelf uw scooter smartphone houder samenstellen?

Heeft u specifieke wensen of behoefte met betrekking tot uw scooter telefoonhouder? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf uw ideale scooter telefoonhouder samen te stellen. Emounting heeft namelijk losse montage onderdelen verkrijgbaar voor bevestiging aan onder andere het stuur, de spiegel of het balhoofd van uw scooter.

Overige bevestigingsoplossingen voor de scooter

Naast telefoonhouders voor de scooter biedt Emounting nog meer handige oplossingen voor uw scooter. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook verschillende mogelijkheden voor wie een oplossing zoekt om een camera of navigatie systeem aan de scooter te bevestigen. Het kan ook zijn dat u op de scooter graag uw koffie, thee, water of frisdrank bij de hand wilt hebben zonder te morsen. In dat geval is ons aanbod bekerhouders het bekijken waard. Onze RAM Mount bekerhouders, welke overigens ook geschikt zijn voor de motor, blijven dankzij de cardanische ophanging altijd horizontaal!

Smartphone houder scooter online bestellen

Een scooter telefoonhouder bestellen? Bij Emounting.nl is dat zo geregeld! Omdat wij een eigen voorraad beheren, kunnen wij sneller leveren dan veel andere webwinkels die afhankelijk zijn van derde partijen. U hoeft bij ons dan ook nooit lang op uw bestelling te wachten. Daarnaast profiteert u bij Emounting.nl van een gratis verzending binnen Nederland. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Heeft u vragen of behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot de aanschaf van een scooter telefoon houder? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box