Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Telefoonbescherming en montage universeel

We specialiseren ons in 'mountable' beschermcases met valbescherming en/of (spat) waterdicht. Dit zijn cases die met een (eigen) bevestigingssysteem in auto, op motor, fiets of ander voertuig gemonteerd kunnen worden.

Filters

Telefoonbescherming en montage zijn twee essentiële onderdelen van het gebruik van je smartphone. Het is belangrijk om je telefoon te beschermen tegen krassen, vallen en andere onverwachte ongelukken. Daarnaast is het handig om je telefoon op een veilige en handige manier te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in de auto of op de fiets.

Een universele telefoonbescherming is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een hoesje dat geschikt is voor verschillende telefoonmodellen. Universele hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen op de meeste telefoons. Ze zijn vaak gemaakt van stevig materiaal zoals TPU of polycarbonaat en bieden goede bescherming tegen krassen en stoten. Bovendien zijn ze vaak niet al te duur, waardoor je je telefoon goed kunt beschermen zonder veel geld uit te geven. Ook zijn veel van onze telefoonbeschermers waterdicht, waardoor je je telefoon ook kan gebruiken op de motor of fiets wanneer het regent. 

Als je je telefoon veel gebruikt in de auto, is een telefoonhouder een handige oplossing. Hiermee kun je je telefoon veilig en gemakkelijk bevestigen aan het dashboard of aan de voorruit van je auto. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken als navigatiesysteem, zonder dat je hem in je hand hoeft te houden. Ook tijdens het fietsen kan een telefoonhouder uitkomst bieden. Zo kun je bijvoorbeeld handsfree bellen of gebruik maken van fietsnavigatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box