Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Fishfinder houder boot

RAM Mounts Geschikt voor montage van Marine electronica zoals Garmin, Lowrance en Eagle. Montage van fishfinders en transducers aan visboot of kayak.

Fishfinder houder boot

Veel sportvissers maken tegenwoordig gebruik van een Fishfinder. Dit systeem, dat bestaat uit een ontvangstmodule en een transducer, is in staat om de diepte van het water en het bodemverloop te meten en biedt inzicht in de aanwezigheid van plantengroei, vissen en eventuele obstakels. Natuurlijk wilt u uw Fishfinder op een veilige en gebruiksvriendelijke manier bevestigen. Bent u op zoek naar een geschikte Fishfinder houder voor uw boot?

Dan bent u in de online shop van Emounting aan het juiste adres!

Soorten houders voor Fish Finder GPS systemen

Emounting biedt u diverse RAM Mounts die geschikt zijn voor de montage van Fishfinders en tranducers aan uw boot. Het maakt niet uit of u een grote vissersboot of een kajak heeft; we hebben voor iedereen een passende oplossing. Onze RAM Mounts zijn geschikt voor systemen van merken zoals Garmin, Lowrance, Hummingbird, Raymarine en Eagle. Weet u niet welke RAM Mount set geschikt is voor uw Fishfinder en boot? Dan kunt u de RAM Mount compatibility lijst raadplegen.

Mocht u er toch niet uit komen, dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben alle kennis in huis om u verder te helpen met een persoonlijk advies.

Behalve voor een Fish Finder GPS houder kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van andere RAM oplossingen. Hierbij kunt u denken aan onder andere een smartphone houder voor de boot en een camera houder voor de boot.

Fishfinder kopen

Wilt u een houder voor uw Fishfinder kopen, dan vindt u bij Emounting ongetwijfeld wat u zoekt. Wij zijn al sinds 2010 dé specialist op het gebied van bevestigings- en beveiligingsmogelijkheden voor elektronica. Heeft u eenmaal de juiste Fish Finder GPS houder gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Betalen doet u altijd in een beveiligde omgeving, gewoon via de betaalmethode die u prettig vindt. Bovendien verzenden wij uw bestelling geheel gratis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box