Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Bekerhouder telefoonhouder sets

Ontdek handige bekerhouder telefoonhouder sets bij emounting.nl: De perfecte oplossing voor gemakkelijke en veelzijdige telefoonbevestiging in uw voertuig.

Filters

Ontdek handige bekerhouder telefoonhouder sets bij emounting.nl: De perfecte oplossing voor gemakkelijke en veelzijdige telefoonbevestiging in uw voertuig.

Veilig en verantwoord op een fijne positie:

Met onze bekerhouder telefoonhouder sets kunt u uw telefoon moeiteloos en veilig bevestigen in de bestaande bekerhouder van uw voertuig. Deze positie is niet alleen erg handig, maar biedt ook een stabiele en goed zichtbare plaats voor uw telefoon tijdens het rijden.

Het installeren van onze bekerhouder telefoonhouder sets is eenvoudig en vereist geen permanente montage. U plaatst eenvoudigweg de bekerhouder mount in de bestaande bekerhouder van uw voertuig en bevestigt vervolgens uw telefoonhouder op de mount. Hierdoor kunt u uw telefoon gemakkelijk verwijderen en meenemen wanneer u van voertuig wisselt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw interieur.

Universele telefoonhouder (X-Grip) of magsafe:

Onze sets zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder universele bekerhouder telefoonhouder sets die geschikt zijn voor verschillende telefoonmodellen, evenals sets met MagSafe-technologie voor naadloze integratie met compatibele iPhones.

Instalatie en stabiliteit van de bekerhouder:

De bekerhouder bevestiging houdt zich strak op zijn plek door de vinnen, die als het ware in de bekerhouder worden gedraaid. Hierdoor klemt de bekerhouder mount zich stevig vast in elke bekerhouder, ongeacht de grootte of vorm. Dit zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging, zelfs op hobbelige wegen.

Bij emounting.nl zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige en betrouwbare bevestigingsoplossingen voor verschillende toepassingen, waaronder bekerhouder mounts voor telefoonhouders. Onze sets zijn ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen en bieden een veilige en stabiele bevestiging voor uw telefoon, ongeacht het type voertuig dat u heeft.

Of u nu onderweg bent naar het werk, op een roadtrip bent of gewoon dagelijkse boodschappen doet, met onze bekerhouder telefoonhouder sets kunt u uw telefoon altijd binnen handbereik houden en veilig gebruiken tijdens het rijden. Bekijk ons assortiment op eMounting.nl en vind de perfecte oplossing voor uw voertuig en telefoon.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box