Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Smartphone houder boot

Emounting.nl heeft een complete lijn met smartphone houders voor op de boot (Marine Quality). Emounting verkoopt binnen deze lijn verschillende merken waaronder RAM Mounts.

Filters

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw iPhone, smartphone of telefoon op of in de boot. Behalve losse RAM-onderdelen leveren wij ook complete sets.

Soorten telefoonhouders voor de boot

Het kiezen van de juiste bevestigingsmethode hangt af van je persoonlijke voorkeuren, het type boot en de specifieke omstandigheden waarin je vaart. Gelukkig bieden we bij Emounting een breed scala aan hoogwaardige telefoonhouders, allemaal vervaardigd volgens de Marine Quality-standaarden, zodat je zeker kunt zijn van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende maritieme omgevingen.

Een populaire optie voor het bevestigen van een telefoon op de boot is een schroefvaste bevestiging. Deze houders worden stevig aan het oppervlak van de boot bevestigd met schroeven, waardoor een solide en permanente montage ontstaat. Schroefvaste bevestigingen bieden een stabiele en trillingvrije houder voor je telefoon, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je apparaat terwijl je op het water bent.

Een andere bevestigingsmethode is het gebruik van een zuignap. Zuignaphouders zijn ideaal als je een tijdelijke bevestiging wilt en flexibiliteit wilt behouden bij het plaatsen van je telefoon. Ze kunnen stevig worden vastgezet op gladde oppervlakken, zoals glas of bepaalde soorten kunststof, en bieden een stevige grip. Het voordeel van zuignaphouders is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen of verwijderen wanneer dat nodig is, zonder dat er sporen achterblijven op je boot.

Een derde optie is het gebruik van een klembevestiging. Klemhouders kunnen stevig worden vastgeklemd op bijvoorbeeld een reling, stuurstand of ander geschikt oppervlak. Ze bieden een veilige en verstelbare houder voor je telefoon, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je apparaat tijdens het varen. Klemhouders zijn vaak flexibel in termen van positionering en kunnen worden aangepast aan verschillende telefoonformaten.

iPhone houders voor op de boot

Voor iPhones zijn er ook Magsafe houders. Deze houders bieden een geavanceerde en handige manier om je iPhone veilig te bevestigen tijdens het varen, terwijl je tegelijkertijd draadloos kunt opladen.

MagSafe is een innovatieve technologie die gebruikmaakt van magneten in de iPhone en de houder om een sterke en betrouwbare verbinding tot stand te brengen. Met MagSafe-houders kun je je iPhone eenvoudig en moeiteloos op de juiste plaats bevestigen, waarbij de magneten zorgen voor een stevige grip. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je telefoon losraakt, zelfs niet bij bewegingen en trillingen tijdens het varen.

Waterdichte telefoonhouder

Bij Emounting begrijpen we dat wanneer je gaat varen, je telefoon blootgesteld kan worden aan uitdagende omstandigheden, zoals hoge golven of slecht weer. Daarom bieden we een breed scala aan waterdichte telefoonhouders die speciaal zijn ontworpen om je telefoon te beschermen tegen water, vocht en andere elementen tijdens je avonturen op het water.

Een voorbeeld is de waterdichte telefoonhouder van Lampa deze is voorzien van een robuuste en duurzame behuizing die je telefoon volledig omsluit, waardoor hij waterdicht is.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box