Terug

 • Nr. 1 in electronica bevestiging
 • Persoonlijk advies
 • Altijd gratis verzending

Bouw zelf je RAM set- Stel zelf een set samen

Compleet assortiment aan losse RAM Mounts parts welke eindeloos gecombineerd kunnen worden. Let op: er zijn verschillende maten mogelijk. Vragen over ons aanbod?! Ga dan naar onze klantenservice en ...

Bouw zelf je RAM set- Stel zelf een set samen

Bouw zelf je RAM set
Als de nr. 1 in elektronica bevestiging biedt Emounting.nl een indrukwekkend aanbod met houders en montagesystemen voor smartphones, tablets, laptops, navigatiesystemen en andere elektronische apparaten. Het maakt niet uit of het nu gaat om een auto, motor, fiets, boot, vrachtwagen, heftruck of ander voertuig – er zijn tegenwoordig ongekend veel opties.

Ondanks het brede aanbod kan het zijn dat u er met onze standaard oplossingen niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld als uw voertuig zeer beperkte montagemogelijkheden biedt, of als u specifieke wensen heeft met betrekking tot de bevestiging van uw elektronica. In dit soort situaties is het zeker aan te raden om zelf uw RAM set samen te stellen met behulp van RAM Mount onderdelen.

Hoe kan ik zelf een RAM Mount set samenstellen?
Een RAM Mount set bestaat doorgaans uit drie RAM Mount onderdelen, te weten:

 • Een houder om het te bevestigen apparaat in te plaatsen;
 • Een tussenstuk in de vorm van een (klem)arm of ander soort verbinding;
 • Een onderstuk dat als basis fungeert om de houder in of op het voertuig te monteren.

Op de pagina over zelfbouw uitleg staat uitgebreid beschreven welke typen houders, tussenstukken en onderstukken er verkrijgbaar zijn en op welke manieren deze met elkaar gecombineerd kunnen worden. U leest hier tevens alles dat u moet weten over de draagkracht indicatie van de verschillende montagekogel maten. Een laptop vereist bijvoorbeeld een grotere draagkracht dan een kleine smartphone, dus lees dit goed door.

Ons assortiment RAM Mount onderdelen
Emounting.nl biedt een compleet assortiment met losse RAM Mount parts, welke onderling eindeloos gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 • RAM Mount houders
  Voor smartphones, tablets, laptops, navigatiesystemen, handhelds en scanners, mobiele printers en mobiele pinapparaten van een breed scala aan merken.
 • RAM Mount montage kogels
  Vervaardigd uit een aluminium base en speciaal nitrile rubber voor een stevige grip en een optimale demping van trillingen. Verkrijgbaar in alle maten.

 • RAM Mount klemarmen
  RAM Mount verbindingen zijn vervaardigd uit twee gegoten helften van aluminium of composiet, welke met behulp van een bout en vleugelmoer worden samengeklemd.

 • RAM Mount bevestiging onderdelen
  Voor een robuuste bevestiging middels schroeven, kogels, (stang)klemmen, montageplaten, magneten, zuignappen, statieven of Pin-Lock™.

 • RAM Mount accessoires
  Met keuze uit onder andere bekerhouders, Tough Tray accessoires, magneten, verlengstukken en vervangende onderdelen.

Behalve voor losse RAM Mount onderdelen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor kant-en-klare RAM Mount bevestiging sets.

RAM Mount set online bestellen
Zodra u uw ideale RAM Mount set heeft samengesteld, kunt u deze snel en gemakkelijk bij ons bestellen. U profiteert daarbij altijd van een gratis verzending! Heeft u vragen met betrekking tot onze RAM Mount parts? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. De deskundige medewerkers van onze klantenservice afdeling zijn telefonisch, per mail en via live chat bereikbaar en helpen u graag met een persoonlijk advies.

Compleet assortiment aan losse RAM Mounts parts welke eindeloos gecombineerd kunnen worden. Let op: er zijn verschillende maten mogelijk.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box