Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Brodit Tablethouders Tablet Specifiek

Emounting verkoopt de veel voorkomende Brodit tablethouders met RAM Mount conversie. Dat wil zeggen de strakke Brodithouders gekoppeld aan de veelzijdige en sterke RAM Mounts.

Filters

Brodit is de Zweedse referentie m.b.t. installatieproducten voor smartphone- en tablet-houders. Brodit ontwikkelt en produceert installatie-accessoires voor bijna alle toestellen, zodat u deze makkelijk kunt bevestigen in de auto. Met Brodit haalt u de Zweedse marktleider in huis, en kunt u vertrouwen op 25 jaar ervaring in deze branche. De producten zijn op maat gemaakt en vervaardigd uit zwart ABS kunststof. Dit materiaal past mooi bij uw dashboard en waarborgt uw veiligheid bij ongevallen.

Passieve houders
Een houder zonder laadfunctie is op maat gemaakt voor uw tablet. Op deze manier kan de tablet makkelijk geïnstalleerd worden in de auto, maar uw toestel wordt niet automatisch opgeladen. U kunt wel uw eigen laadkabel of sync-kabel rechtstreeks aansluiten op het toestel. De houders zonder laadfunctie zijn retorend zodat u de positie van uw toestel kunt aanpassen aan de lichtinval waardoor reflectie in/op het scherm vermeden wordt.

Actieve houders
Een houder-lader is op maat gemaakt voor uw tablet. Aan de houder zit een 12V/24V laadkabel vast die u in de sigarenaansteker kunt pluggen. Zo hoeft u alleen maar uw toestel in de houder te plaatsen en wordt het automatisch opgeladen. De houder-laders met sigarenplug zijn roterend, zodat u de positie van uw toestel kunt aanpassen aan de lichtinval waardoor reflectie in/op het scherm vermeden wordt.

Emounting verkoopt de veel voorkomende Brodit tablethouders met RAM Mount conversie. Dat wil zeggen de strakke kunststof actieve en passieve Brodithouders gekoppeld worden aan de veelzijdige en sterke RAM Mounts.
Brodit houders zijn met een RAM-B-238U kogel te monteren op RAM Mounts. Besteld u bij ons een Brodit tablethouder dan leveren wij de passende montage boutjes bij.

Zie ook ons assortiment Brodit Pedestal mounts, voor veelzijdige heavy duty montage.

Staat een houder voor uw tablet er niet bij? Laat ons weten het beschikbaar assortiment bij de Brodit leverancier is zeer breed, ook voor houders met slot. Wij kunnen deze meestal in 2-3 werkdagen aan u leveren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box