Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Houders voor de bedrijfsomgeving

Filters

Emounting.nl biedt u een uitgebreid assortiment met RAM Mounts voor de bedrijfsomgeving, met zowel losse RAM onderdelen als complete sets.

Soorten houders voor de bedrijfsomgeving

Het mooie aan onze RAM Mounts voor de bedrijfsomgeving is dat ze moeiteloos zijn aan te passen aan elke veeleisende industriële omgeving. Zo zijn er ook RAM Mounts die extra bescherming bieden voor uw kostbare apparaten. Ons uitgebreide assortiment varieert van houders voor scanners en printers tot houders en docking stations voor smartphones en tablets. Ook leveren wij verschillende innovatieve oplossingen met betrekking tot diefstalpreventie. Dit is slechts een greep uit het complete assortiment houders voor de bedrijfsomgeving dat wij kunnen leveren. Neemt u gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat!

RAM Mounts voor de bedrijfsomgeving online bestellen

Emounting.nl is een specialist op het gebied van bevestigingsmogelijkheden voor elektronica en biedt u een zeer uitgebreid assortiment met ruim 1000 producten. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van gedetailleerde productomschrijvingen, zodat u altijd precies weet wat u aanschaft.

Wilt u gebruik maken van onze producten in uw bedrijfsomgeving, dan helpen we u graag op weg. Zo geven we u uiteraard deskundig advies en kunt u langskomen in onze showroom voor speciale demo’s. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst ook langskomen op uw locatie om daar advies te geven dat gericht is op uw bedrijf en situatie. Voor alle mogelijkheden, bekijk onze pagina voor zakelijke klanten.

Behalve RAM Mounts voor de bedrijfsomgeving leveren wij ook een breed assortiment met RAM Mounts voor vliegtuigen, houders voor heftrucks en nog veel meer. Neem op uw gemak een kijkje in het uiteenlopende aanbod!

 

COMPLETE RAM MOUNT INDUSTRIAL CATALOGUS

Draagkracht indicatie

For guidance only:
B size 1" ball mount for units up to 2.25kg weight (approx 5 lbs)
C size 1.5" ball mount for units up to 4.5kg weight (approx 10 lbs)
D size 2.25" ball mount for units up to 6.75kg weight (approx 15 lbs)
E size 3.38" ball mount for units up to 9kg weight (approx 20 lbs)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box