Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Motor smartphone opladers

Filters

Uw smartphone opladen op de motor? Dat is tegenwoordig heel vanzelfsprekend! Het is niet alleen handig omdat u misschien altijd bereikbaar wilt zijn tijdens het rijden, maar ook van belang als u gebruik wilt maken van een navigatie systeem. U heeft dan vanzelfsprekend wel een waterdichte USB aansluiting voor de motor nodig die niet in de weg komt te zitten tijdens het rijden. En daarvoor bent u bij Emounting.nl aan het juiste adres.

Soorten USB motor laders

Emounting.nl biedt diverse USB motor adapters en snoeren die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op de motor. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig spiraal laadsnoer van Lampa of voor een van de waterdichte kabel combinaties van Ultimate Addons. Dit merk biedt onder andere een dual socket USB lader voor de motor, voorzien van beveiliging tegen kortsluiting en overbelasting. Deze maakt het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Daarnaast leveren wij diverse RAM Mount convertor sets. Deze zijn uitgerust met meerdere aansluitkabels en verschillende stekkers. Op die manier kunt u niet alleen een smartphone, maar ook een GPS en multimedia systeem aansluiten. Uiteraard zijn ook deze motor USB aansluiting oplossingen volledig waterdicht en voorzien van een veilige zekering.

Behalve voor een motor USB aansluiting kunt u ook bij ons terecht voor een degelijke motor smartphone houder, een motor tablet houder of een motor navigatie systeem.

Waterdichte USB aansluiting motor online bestellen

Heeft u al een geschikte motor USB aansluiting gevonden? Dan kunt u deze veilig en gemakkelijk online bestellen. U bent bij Emounting.nl altijd verzekerd van een gratis verzending en 14 dagen retourrecht. Retourneren is binnen Nederland overigens geheel gratis! Als specialist op het gebied van elektronica bevestiging weten we als geen ander dat het soms best lastig kan zijn om te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Neem vooral even contact op met onze klantenservice als u er niet uit komt. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u van een persoonlijk advies voorzien.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box