Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Brodit Tablethouders Universeel & tabletspecifiek

Brodit Tablethouders Universeel & tabletspecifiek

Emounting verkoopt de veel voorkomende Brodit tablethouders met RAM Mount conversie. Dat wil zeggen de strakke Brodithouders gekoppeld aan de veelzijdige en sterke RAM Mounts.

Passieve houders
Een houder zonder laadfunctie is op maat gemaakt voor uw tablet. Op deze manier kan de tablet makkelijk geïnstalleerd worden in de auto, maar uw toestel wordt niet automatisch opgeladen. U kunt wel uw eigen laadkabel of sync-kabel rechtstreeks aansluiten op het toestel. De houders zonder laadfunctie zijn retorend zodat u de positie van uw toestel kunt aanpassen aan de lichtinval waardoor reflectie in/op het scherm vermeden wordt.

Actieve houders
Een houder-lader is op maat gemaakt voor uw tablet. Aan de houder zit een 12V/24V laadkabel vast die u in de sigarenaansteker kunt pluggen. Zo hoeft u alleen maar uw toestel in de houder te plaatsen en wordt het automatisch opgeladen. De houder-laders met sigarenplug zijn roterend, zodat u de positie van uw toestel kunt aanpassen aan de lichtinval waardoor reflectie in/op het scherm vermeden wordt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box