Betaalmethoden

Emounting.nl heeft verschillende betaal mogelijkheden. U kunt in bij het maken van uw bestelling kiezen uit:

 
Nederland

 
Vooruitbetaling per Bank : u ontvangt in de bevestigings email onze bankgegevens. Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Emounting.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven. Houdt rekening met 1-2 werkdagen overboektijd.Betaling met IDEAL: u kunt direct met uw eigen bankpas betalen met onze beveiligde betaalprovider Sisow. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij Emounting.nl volledig gratis.NIEUW: Betaling met je mobiel en QR-Code met Bunq.
Bunq-gebruikers kunnen bestellingen direct in de app afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL. De betaling is meteen zichtbaar in de bunq-app. Kosten voor gezamenlijke cadeaus kunnen meteen gesplit en verrekend worden met vrienden, familie en collega's. Gedoe met TAN-codes, e-dentifiers en wachtwoorden zijn ook verleden tijd.
De app is direct beschikbaar via de App Store en Google Play Store! Met de app open je binnen 5 minuten een gratis bankrekening. Bunq betalingen zijn gratis bij Emounring.nl

Betaling met Credit Card: Visa of Mastercard.
Wij accepteren Visa en Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay.

Betaling onder rembours: Vanwege de hoge kosten en lange uitbetaaltijd van POSTNL bieden wij geen betaling onder rembours meer aan.PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt 1% kosten gerekend. Meer info over PayPal.

Zakelijke afnemers
Wilt voor uw bedrijf één of meerdere artikelen aanschaffen en/of kunt u niet direct betalen met onze aangeboden betaalmogelijkheden?  Informeer naar onze mogelijkheid om op rekening te bestellen. 
 
Voor betalen op rekening dient de klant een aanvraag voor krediet bij Emounting.nl te doen. De eerste bestelling zal altijd per vooruitbetaling geschieden. Emounting.nl  is gerechtigd om bij alle bestellingen kredietinformatie op te vragen. De uitstaande krediet bij zakelijke klanten zal te allen tijde maximaal €1000 bedragen.


Openstaande bedragen dienen te worden voldaan voor de vervaldatum, standaard 14 dagen na factuurdatum. Emounting.nl zal voor elk openstaande factuur na vervaldatum 1,5% in rekening brengen. Betalingen zullen altijd worden geboekt tegen de oudste uitstaande facturen, ongeacht bij de betaling vermelde omschrijving.
 
In geval van in gebreke blijven is Emounting.nl gerechtigd de factuur ter incasso aan te bieden. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de afnemer. Tevens is Emounting.nl  gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.
 
Levering op rekening is alleen mogelijk in Nederland en aan bedrijven met een KVK-inschrijving.
 

 
België
 
Betaling per Bank : u ontvangt in de bevestigings email onze bankgegevens. Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven.

Betaling met Mister Cash: U betaling wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Mister Cash, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden.
Betaling met Credit Card: Visa of Mastercard.
Wij accepteren Visa en Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay.

 


 
PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt 1% kosten gerekend. Meer info over PayPal.

 
BTW-vrijstelling: Ondernemers in België die in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer kunnen een bestelling plaatsen zonder 21% BTW. Hierdoor kunt u direct voordeliger bestellen zonder de BTW te moeten voorfinancieren.
Onze webshop kan dit automatisch afhandelen. Mits u de landenkeuze, bedrijfsnaam en BE-nummer correct invult. U ziet dan uw bestelling zonder BTW (BTW verlegd) verschijnen. Emounting moet als BTW-plichtige het BE-nummer controleren op de juistheid. Bij versterking van het onjuiste BE-nummer moeten wij alsnog de BTW in rekening brengen.