Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Betaalmethoden

Emounting.nl heeft verschillende betaal mogelijkheden. U kunt in bij het maken van uw bestelling kiezen uit:

Consumenten

Betaling met IDEAL: u kunt direct met uw eigen bankpas betalen met onze beveiligde betaalprovider Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij Emounting.nl volledig gratis.

Betaling met AfterPay–Achteraf betalen: U betaald pas nadat u uw bestelling van ons ontvangen heeft gemakkelijk met een digitale factuur. Let op: U betaald aan Afterpay-Riverty, niet aan Emounting. Dus geen geld overmaken aan Emounting.

AfterPay/Riverty voert voor Emounting.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Aan het gebruik van Afterpay zijn geen kosten verbonden. De minimum bestelling is €20. Bij gebruik van Afterpay is gebruik POSTNL Pakjegemak punten om technische reden uitgesloten. Betalen hoeft pas 14 dagen na ontvangst van je betaaloverzicht. Zo heb je alle tijd om iets te retourneren en betaal je alleen voor wat je écht koopt. Zie ook algemene voorwaarden van Afterpay.

 

Betalen met PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt geen kosten gerekend. Meer info over PayPal.

 

Betaling met Mastercard: Wij accepteren Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Mastercard is bij Emounting.nl volledig gratis.

Betaling met VISA : Wij accepteren Mastercard VISA via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. VISA is bij Emounting.nl volledig gratis.

Vooruitbetaling per Bank : u ontvangt in de bevestigingsmail onze bankgegevens. Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Emounting.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven. Houdt rekening met 1-2 werkdagen overboektijd.

 

Betaling met Maestro : Wij accepteren Maestro VISA via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. VISA is bij Emounting.nl volledig gratis.

Betaling met Apple Pay: Wij accepteren Apple Pay via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Apple pay is bij Emounting.nl volledig gratis.

Zakelijke klanten 

Betalen op rekening
Wilt voor uw bedrijf één of meerdere artikelen aanschaffen en/of kunt u niet direct betalen met onze aangeboden betaalmogelijkheden?  Informeer naar onze mogelijkheid om op rekening te bestellen. 

Voor betalen op rekening dient de klant een aanvraag voor krediet bij Emounting.nl te doen. De eerste bestelling zal in principe altijd per vooruitbetaling geschieden. Emounting.nl  is gerechtigd om bij alle bestellingen kredietinformatie op te vragen. De uitstaande krediet bij zakelijke klanten zal te allen tijde maximaal €1000 bedragen. Op maat gemaakte of op specificatie (bv kleur of incourante artikelen) bestelde artikelen moeten altijd vooraf betaald worden.

Openstaande bedragen dienen te worden voldaan voor de vervaldatum, standaard 30 dagen na factuurdatum. Andere en eigen voorwaarden of betalingstermijnen worden niet geaccepteerd zonder overleg. Emounting.nl zal voor elk openstaande factuur na vervaldatum 1,5% in rekening brengen. Betalingen zullen altijd worden geboekt tegen de oudste uitstaande facturen, ongeacht bij de betaling vermelde omschrijving.

In geval van in gebreke blijven is Emounting.nl gerechtigd de factuur ter incasso aan te bieden. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de afnemer. Tevens is Emounting.nl  gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

Betalen met AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven): U betaald pas nadat u uw bestelling van ons ontvangen heeft met een digitale factuur. Let op: U betaald aan Afterpay-Riverty, niet aan Emounting. Dus geen geld overmaken aan Emounting.

AfterPay voert voor Emounting.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Het maximum orderbedrag voor nieuwe zakelijke klanten is € 750. Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende zakelijke klanten is € 1000. Aan het gebruik van Afterpay zijn geen kosten verbonden. De minimum bestelling is €50. Betalen hoeft pas 14 dagen na ontvangst van je betaaloverzicht. Zo heb je alle tijd om iets te retourneren en betaal je alleen voor wat je écht koopt. Zie ook algemene voowaarden van Afterpay.

Disclaimer: 'Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty.

Extra betaalmethodes in België

Betaling per Bancontact : U betaling met Bancontact wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. Bancontact is bij emounting.nl volledig gratis.

 

Betaling per KBC: U betaling met KBC wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van KBC, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. KBC is bij emounting.nl volledig gratis.

 

Betaling per Belfius: U betaling met Belfius wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Belfius, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. Belfius is bij emounting.nl volledig gratis.

BTW-vrijstelling
Ondernemers in België die in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer kunnen een bestelling plaatsen zonder 21% BTW. Hierdoor kunt u direct voordeliger bestellen zonder de BTW te moeten voorfinancieren.
Onze webshop kan dit automatisch afhandelen. Mits u de landenkeuze, bedrijfsnaam en BE-nummer correct invult. U ziet dan uw bestelling zonder BTW (BTW verlegd) verschijnen. Emounting moet als BTW-plichtige het BE-nummer controleren op de juistheid. Bij versterking van het onjuiste BE-nummer moeten wij alsnog de BTW in rekening brengen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box