Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Navigatie bevestiging auto

Filters

Zit u geregeld op de weg voor het werk of trekt u er graag met de auto op uit voor een roadtrip? Dan is de kans groot dat u gebruik maakt van een navigatiesysteem. Dat moet vanzelfsprekend wel gemakkelijk, comfortabel en vooral veilig te bedienen zijn. De meeste merken die zich in GPS-systemen specialiseren leveren geen houders of bevestigingssystemen mee, en zelfs als ze dat wel doen dan laat dat vaak veel te wensen over. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Emounting! Als de nr. 1 op het gebied van elektronica bevestiging bieden wij u een brede selectie met hoogwaardige bevestigingssets voor uw navigatiesysteem in de auto, bestelbus of vrachtwagen. Ontdek ons assortiment navigatie houders voor de auto hieronder en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Waar moet ik op letten bij navigatie houders voor de auto?

We hebben allemaal zo onze eigen voorkeuren als het aankomt op de positionering van een navigatiesysteem. De één vindt bevestiging op de voorruit het prettigst, zodat het scherm van de GPS altijd in het zichtsveld is. De ander wil het navigatiesysteem liever op het dashboard of aan het ventilatierooster van de auto bevestigen. Ook bevestiging op het middenconsole zou een optie kunnen zijn. U dient natuurlijk wel rekening te houden met de mogelijkheden en eventuele beperkingen van uw voertuig. Sommige auto’s hebben een dashboard dat niet of nauwelijks ruimte biedt voor een navigatie houder ten opzichte van andere modellen. We raden daarom aan om vooraf even rustig te bekijken wat u zelf prettig vindt qua positionering, bedieningsgemak en zicht op de weg, en of uw voertuig zich leent voor de gewenste bevestigingsmethode. Tot slot rest er nog de vraag of u gaat voor een merk-specifieke of universele navigatie houder. Merk-specifieke houders zijn ontworpen voor een specifiek merk en type navigatiesysteem en garanderen de beste pasvorm. Universele auto houders kunnen daarentegen met meerdere navigatiesystemen gecombineerd worden, wat vaak betekent dat u gewoon dezelfde navigatie houder kunt blijven gebruiken als u op een gegeven moment een ander navigatiesysteem besluit aan te schaffen. Raadpleeg voor aankoop altijd even de specificaties van het product, zodat u zeker weet dat de houder geschikt is voor de afmetingen van uw navigatiesysteem.

Complete navigatie sets voor de auto

Emounting levert een uitgebreid aanbod navigatie houders van gespecialiseerde, kwalitatief hoogwaardige merken zoals Scosche en SP Connect. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een universele navigatie houder of een houders die voor een specifiek merk en/of model is ontworpen; bij Emounting hebben we het allemaal! Diverse accessoires en toebehoren, zoals (draadloze) opladers en autostopcontacten, maken het assortiment compleet.

Met behulp van de filteropties kunt u het aanbod verfijnen op merk en/of prijs, zodat u gemakkelijk een navigatie houder kunt vinden die in alle opzichten past bij uw navigatiesysteem, uw voertuig en uw persoonlijke wensen.

Zelf een navigatie houder samenstellen

Kunt u niet de juiste navigatie houder vinden voor uw GPS, of heeft u specifieke wensen met betrekking tot het bevestigingssysteem? Geen probleem. Wij leveren namelijk ook losse onderdelen van het merk RAM Mounts, zoals montage kogels, swing armen, zuignappen, klemhouders en andere bevestiging onderdelen. Deze bieden u de mogelijkheid om zelf uw eigen RAM set samen te stellen.

RAM Mount heeft daarnaast maatwerk houders ontwikkeld voor vrijwel alle gangbare navigatiesystemen, waaronder modellen van Garmin en TomTom. Veel RAM navigatie houders voor het dashboard zijn voorzien van een RAM-B-238U (aluminium) of RAP-B-238U aansluiting, maar kunnen in principe met elk RAM bevestigingssysteem gecombineerd worden. Magneetbevestiging, schroefbevestiging, bevestiging met zuignap, aan het ventilatierooster of zelfs aan de bekerhouder… alles is mogelijk met RAM parts, het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft.

Auto houders voor andere elektronica

Heeft u geen dedicated navigatiesysteem en maakt u in plaats daarvan gebruik van een navigatie app op uw smartphone? Ook dan is een degelijke bevestiging met een goed passende auto telefoonhouder geen overbodige luxe; u mag uw smartphone tijdens het rijden immers niet ter hand hebben. Nog afgezien van het feit dat dit u tegenwoordig een flinke boete oplevert, brengt u daarmee uzelf en andere weggebruikers in gevaar. Emounting levert auto houders voor smartphones van alle merken en types! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een tablet houder voor de auto.

Auto houder navigatie online bestellen

Wanneer u de juiste navigatie houder voor uw dashboard heeft gevonden, dan kunt u heel eenvoudig bestellen via online shop van Emounting. Daarbij profiteert u onder andere van een veilige betaling via de betaalmethode van uw voorkeur en een gratis verzending. Mocht uw aankoop achteraf toch niet bevallen, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Binnen Nederland is dat ook nog eens helemaal kosteloos. Dat is wel zo fijn om te weten natuurlijk! Staat de navigatie houder die u zoekt er niet bij? Twijfelt u of de universele navigatie houder die u op het oog heeft wel geschikt is voor uw navigatiesysteem? Of heeft u behoefte aan een deskundig advies op maat? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box