Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM Security Options

RAM® beveiligingsoplossingen zijn ook een geweldige manier om sabotage weerstand toe te voegen aan uw RAM® Mount in situaties waar het nodig is dat eindgebruikers de positie van de houder niet aan mogen passen of het apparaat niet mogen verwijderen...

Filters

RAM® security oplossingen werden ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen waar RAM® Mounts vaak worden gebruikt weerstaan. Met de nadruk op esthetiek en functionaliteit, RAM® beveiligingsknoppen hebben een laag profiel en voegen slechts een kleine hoeveelheid extra massa toe aan uw systeem in vergelijking met de standaard knop. Tegen een fractie van de kosten van de momenteel beschikbare sleutel vergrendelingsknoppen, voor extra gemoedsrust en sabotageweerstand,  tegen een zeer betaalbare prijs.

RAM Mount Sleutel vergrendelingsknop

De RAM-KNOB3LU vervangt de vleugelmoer op een B-klem verbinding met afsluitbare knop met cilinderslot (RAM-KNOB5LU voor C-klem).

RAM Mount Combination Pin-Lock ™ Beveiligde knop

De RAP-S-KNOB3U bestaat uit een beveiligingsknop met  inwendige schroefdraad en een sleutelknop. De RAP-S-KNOB3U vervangt alle vleugelmoeren op de 1 "diameter B formaat klemhouders en mounts (RAP-S-KNOB5U voor C-klemmen). De RAP-S-KNOB3U biedt de ideale grootte, om het gewenste hefboomeffect op je mount goed vast te zetten en om slippen te voorkomen, zelfs in zware omstandigheden of bij extreme trillingen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box