Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Over Emounting

Emounting staat voor:


Emounting.nl is actief sinds mei 2012, daarvoor verkochten we al RAM Mounts via Laptopcomfort.nl


Contactgegevens
staan op deze pagina
Lees ook: Emounting.nl werkt met eigen voorraad!

Emounting; Specialised Mounting Solutions Reseller!

Gebaseerd onze ervaringen van ruim 10 jaar met de verkoop en eigen gebruik van RAM MOUNTS oplossingen bieden we op deze website een breed en compleet assortiment aan. Vanuit onze passie voor het product zijn we gedreven om steeds nieuwe producten en veelgebruikte sets op te nemen.
Emounting kan RAM mounts leveren voor alle denkbare bevestigingen. Heeft u een special bevestigings behoefte die niet in onze samengestelde sets staan? Mail ons met uw wensen en wij stellen een set voor u samen. Dankzij de samenwerking met de grootste Nederlandse importeur kunnen wij de meeste onderdelen snel leveren. Tevens is er regelmatig aanvoer uit o.a. USA waardoor we binnen redelijke tijd de ontbrekende parts kunnen leveren.

RAM Mounts is het revolutionaire, universele montage systeem waarmee u nagenoeg alle electronica bevestigt in elke situatie

Beter dan op welke andere wijze dan ook, biedt RAM de mogelijkheid om veel diverse objecten op een gemakkelijke manier montage zeker te bevestigen. Kort geformuleerd: RAM bevestigd alles aan alles. Daarom luidt de slogan van dit Amerikaanse topproduct: RAM, fixes anything, anywhere.
RAM is een afkorting van "Round-A-Mount" en wordt sinds 1992 gemaakt in de USA door National Products Inc in Seattle.

 


RAM-Mounts zijn gemaakt van zeewaardig aluminium met een poedercoating, roestvast staal en hard rubberen kogelgewrichten. RAM is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig. De kunststof houders zijn van sterk composiet (vezelversterkte kunststoffen). RAM is een uniek en zeer flexibel montagesysteem, gebaseerd op kogelgewrichten en klemmen die verbazingwekkend zware items kunnen dragen. Het superieure systeem bewijst zich onder de meest ruige toepassingen met veel schokken en trillingen, sterk wisselende weerscondities, binnen en buiten. (zie ook diverse product video's bij de artikelen).


Levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten

Levenslange garantie: Deze exclusieve levenslange garantie van de fabricant NPI dekt matariaal-en fabricagefouten op alle RAM onderdelen en artikelen. De garantie dekt alleen de RAM mounts en componenten en gebruiksschade is uitgesloten van deze garantie. De apparaten gemonteerd met RAM Mounts vallen niet onder deze garantie. Schade ontstaan aan gemonteerde apparaten als gevolg van een defect aan de RAM Mounts wordt nooit vergoed.

Deze garantie dekt geen enkel product of onderdeel dat verkeerd is gebruikt, misbruikt, overmatige slijtage of vermoeidheid vertoont, is blootgesteld aan hitte boven gewone weersomstandigheden, een grond of anderszins is veranderd, is gebruikt voor een ander doel dan waarvoor het was bedoeld of werd gebruikt op een manier die niet strookt met enige instructies met betrekking tot het gebruik ervan. Als een product of onderdeel niet meer leverbaar is, zullen we proberen een vervanging voor te stellen. Als er geen geschikt vervangend product beschikbaar is, valt het uit de handel genomen onderdeel niet langer onder deze garantie.

Op artikelen met (ingebouwde) electronica zoals bijvoorbeeld GDS Intelliskin, actieve houders en autoladers geldt een garantietermijn van 3 jaar. Daarnaast zijn een aantal materialen en onderdelen te benoemen als “slijtbaar”, deze worden niet gedekt door de levenslange garantie. Slijtage treed op bij, en is niet beperkt tot, zuignappen, plakkers, schuimrubber vullingen, tehters, rubberen dopjes etc.

EMOUNTING.nl heeft een complete lijn bevestigingen

Bij Emounting kunt u terecht voor een complete lijn van bevestigingen van uw favoriete electronica zoals tablets, smartphones, camera, navigatie en veel meer. De indeling van onze website is overzichtelijk en gebaseerd op drie basisvragen:

  • Wat wil je bevestigen? tablet (iPad), netbook, laptop of smartphone
  • Waaraan en waarin? auto, vrachtwagen, motor, fiets, boot, rolstoel, sportvliegtuig etc.
  • Hoe wil je bevestigen? Schroeven, zuignap, bekerhouder, stangmontage, stoelmontage

Een RAM mount is opgebouwd uit een houder voor het te monteren apparaat, een tussenstuk als verbinding en een onderstuk voor het monteren van de mount op een voertuig. Verder zijn er diverse hulpstukken om het een en ander met elkaar te verbinden en andere slimme oplossingen.

Van RAM Mounts onderdelen hebben wij een aantal veel verkochte sets samengesteld. Heeft u een andere maatwerk oplossing nodig neem dan contact op. RAM Mounting is modulair en op maat samen te stellen.

Daarnaast levert Emounting mounting oplossingen van andere merken zoals Brodit, Havis, iBolt/Arkon en Lampa. Deze merken zijn in veel gevallen te combineren met het RAM Mounts systeem. Ons uitgangspunt voor selectie is de compatibiliteit van alle componenten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »