Over ons

Emounting staat voor:


Emounting.nl is actief sinds mei 2012, daarvoor verkochten we al RAM Mounts via Laptopcomfort.nl


Contactgegevens
staan op deze pagina
Lees ook: Emounting.nl werkt met eigen voorraad!

Emounting; Specialised Mounting Solutions Reseller!

Gebaseerd onze ervaringen van ruim 8 jaar met de verkoop en eigen gebruik van RAM MOUNTS oplossingen bieden we op deze website een breed en compleet assortiment aan. Vanuit onze passie voor het product zijn we gedreven om steeds nieuwe producten en veelgebruikte sets op te nemen.
Emounting kan RAM mounts leveren voor alle denkbare bevestigingen. Heeft u een special bevestigings behoefte die niet in onze samengestelde sets staan? Mail ons met uw wensen en wij stellen een set voor u samen. Dankzij de samenwerking met de grootste Nederlandse importeur kunnen wij de meeste onderdelen snel leveren. Tevens is er regelmatig aanvoer uit o.a. USA waardoor we binnen redelijke tijd de ontbrekende parts kunnen leveren.

RAM Mounts is het revolutionaire, universele montage systeem waarmee u nagenoeg alle electronica bevestigt in elke situatie
Beter dan op welke andere wijze dan ook, biedt RAM de mogelijkheid om veel diverse objecten op een gemakkelijke manier montage zeker te bevestigen. Kort geformuleerd: RAM bevestigd alles aan alles. Daarom luidt de slogan van dit Amerikaanse topproduct: RAM, fixes anything, anywhere.


RAM-Mounts zijn gemaakt van zeewaardig aluminium met een poedercoating, roestvast staal en rubberen kogelgewrichten. RAM is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig. De kunststof houders zijn van sterk composiet (vezelversterkte kunststoffen). RAM is een uniek en zeer flexibel montagesysteem, gebaseerd op kogelgewrichten die verbazingwekkend zware items kunnen dragen. Het superieure systeem bewijst zich onder de meest ruige toepassingen met veel schokken en trillingen, sterk wisselende weerscondities, binnen en buiten. (zie ook diverse product video's bij de artikelen).


Levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten

Lifetime Warranty: The exclusive NPI Lifetime Warranty states that all RAM products and parts are warranted against defects in materials and workmanship for the life of the product or part.
NPI'S Lifetime Warranty covers the mount or its components only. The mounted device is not covered under the Lifetime Warranty and will not be replaced if damaged as a result of mount failure.

Additionally, certain materials and components are considered general wear items and are not covered under the lifetime warranty. Wear items consist of, but are not limited to, suction cups, foam pads, rubber feet, etc.


Van RAM Mounts onderdelen hebben wij een aantal veel verkochte sets samengesteld. Heeft u een andere maatwerk oplossing nodig neem dan contact op. RAM Mounting is modulair en op maat samen te stellen.

EMOUNTING.nl heeft een complete lijn bevestigingen

Bij Emounting kunt u terecht voor een complete lijn van bevestigingen van uw favoriete electronica zoals tablets, smartphones, camera, navigatie en veel meer. De indeling van onze website is overzichtelijk en gebaseerd op drie basisvragen:

  • Wat wil je bevestigen? tablet (iPad), netbook, laptop of smartphone
  • Waaraan en waarin? auto, vrachtwagen, motor, fiets, boot, rolstoel, sportvliegtuig etc.
  • Hoe wil je bevestigen? Schroeven, zuignap, bekerhouder, stangmontage, stoelmontage

Een RAM mount is opgebouwd uit een houder voor het te monteren apparaat, een tussenstuk als verbinding en een onderstuk voor het monteren van de mount op een voertuig. Verder zijn er diverse hulpstukken om het een en ander met elkaar te verbinden en andere slimme oplossingen.