Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Tough-Track™

De Tough-tracks zijn gemaakt van sterk composiet, kunststof versterkt met glasvezel, en hebben afgeronde hoeken. De Tough-Tracks zijn horizontaal of verticaal vast te schroeven. Compatibel met RAM B en C-kogels.

Filters

Het Tough-Track mounting systeem stelt u in staat om een of meer apparaten te monteren op een rail. Midden in de track zit een toegangspunt en de tracks zijn in verschillende lengtes leverbaar. Er zijn verschillende soorten en maten trackkogels te koop bij Emounting. Een ideale montage basis voor vrachtwagen, motorboot, ATV en campers.

Complete Trackrail sets staan op deze pagina.

De Tough-tracks zijn gemaakt van sterk composiet (RAP-TRACK-A series), kunststof versterkt met glasvezel, en hebben afgeronde hoeken. De Tough-Tracks zijn horizontaal of verticaal vast te schroeven. Compatibel met RAM B en C-kogels en beschikbaar van 13 tot 40 cm.
De top-loading composietversie van de RAM® Tough-Track™ is voorzien van montagegaten naast de rail, wat een versterkte veiligheid biedt voor een stabiele montage. Deze railmontageoplossing is compatibel met een grote verscheidenheid aan RAM®-railbasissen en kan eenvoudig op elk vlak oppervlak worden geboord.

Voor zwaardere belasting zijn er de aluminium Tough-Tracks (RAM-TRACK-EXA series). Beschikbaar van 7.5 tot 43 cm.
Verkrijgbaar in zwart en zilver, de modulaire aluminium versie van de RAM® Tough-Track™ kan op elk vlak oppervlak worden geboord en is ontworpen voor gebruik met #8 schroeven voor eenvoudige installatie – hardware niet inbegrepen. Het geanodiseerde aluminium is ontworpen als een betrouwbare en robuuste montageoplossing en zorgt voor een soepele geleiding over de rail en bescherming tegen corrosie. Met behulp van een centrale of 90 graden bovenlaadverlenging kunt u uw railsysteem op vrijwel elke gewenste lengte en plaatsing configureren.

De aluminium Hand-track series (RAM-TRACK-H series) zijn speciaal gemaakte Tough-tracks voor ATV's, boten, kayaks en hebben een vrije overspanning. Beschikbaar in diverse lengtes van 10 tot 75 cm.
Verkrijgbaar in lengtes variërend van 4" tot 30", de RAM® Hand-Track™ is een ideale track- en lhandvat oplossing voor ATV's, boten, kajaks en meer. De Hand-Track is compatibel met alle RAM-railbevestigingen en bevat twee top-loading eindkappen voor bevestiging op een vlak oppervlak.

De composiet Tough-Tracks voor rail bevestiging zijn stevige trackrails voor buizen van 16-67 mm diameter beschikbaar in 3 lengtes en 2 breedtes.
Deze versie van de RAM® Tough-Track™ is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en twee verschillende breedtes en is ideaal voor het creëren van een railmontageoppervlak via buizen, staven en rails. De verschillende spoorafmetingen zijn geschikt voor rails met een diameter van .625” tot 2.625” en zijn compatibel met een breed scala aan RAM®-railbevestigingen en componenten.

Handig voor snelle montage van o.a. action cameras, smartphone, tablets en hengelhouders.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box