Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Camper specifieke montage oplossingen

Mounting oplossingen voor uw laptop, tablet of smartphone specifiek voor de specifieke Campers.

Filters

Als u met uw camper op pad gaat, helpt RAM® Mounts het leven van een bestelwagen een beetje gemakkelijker te maken voor het hele gezin met montageoplossingen voor telefoons, tablets, GPS-apparaten en nog veel meer. Houd uw apparaten veilig en toegankelijk in de cockpit en in de rest van uw huis op wielen. Ontdek hieronder de volledige reeks RAM®-steunen voor campers.

Of u nu een laptop, telefoon of tablet monteert, RAM® heeft een verscheidenheid aan oplossingen die ideaal zijn voor het leven in een bestelwagen in campers en campers. Kies een montagebasis die het beste bij uw ruimte past, inclusief bekerhouder-, dashboard- en voorruitbevestigingen. Voor een meer permanente oplossing kunt u kijken naar de populaire drill-down montagesokkels.

RAM® biedt railmontagesystemen en trackbases om een ​​schone manier te bieden om apparaten in uw camper of camper te bevestigen. Kies eerst het RAM® Tough-Track™-systeem dat het beste bij u past, inclusief aluminium- en composietversies. Kies vervolgens uit kits die apparaathouders en compatibele trackbase-componenten bevatten, zodat u bekerhouders, telefoons, tablets en meer kunt monteren.

De opties zijn onbeperkt met RAM®, en met een breed scala aan accessoires kunt u uw camper of camper nog verder personaliseren. Profiteer van de RAM® Roller-Ball™ voor rails, kabelmanagers, docks, power hubs en meer.

Van het merk Brodit heeft Emounting een selectie van Proclips met opbouw beschikbaar. Deze kunnen zonder schade op het dashboard van uw camper worden vastgezet. Uitgerust met telefoonhouders, X-Grip of sterke Scosche magneten.


Fiat, Peugeot, Citroen camper
Ford Transit camper
Mercedes Sprinter camper
Volkswagen camper accessoires
Renault, Nissan, Opel camper
Iveco daily camper 1

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box