Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Smartphone en iPhone houders

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw iPhone, smartphone of telefoon op motor, in de auto, boot, vliegtuig of fiets. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Filters

Het is zowel voor uw eigen veiligheid als voor de veiligheid van anderen belangrijk dat u op een verantwoorde manier aan het verkeer kunt deelnemen. Dat vraagt natuurlijk ook om een degelijke telefoonhouder. Daarmee kunt u wanneer u daar behoefte aan heeft handsfree gebruik maken van uw smartphone, bijvoorbeeld om muziek te luisteren, te navigeren of telefoontjes te beantwoorden. En daarvoor bent u bij Emounting aan het juiste adres! Wij bieden een complete lijn met kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmogelijkheden voor uw telefoon op de motor, op de (brom)fiets, in de auto en zelfs op de boot. Er zijn bij ons volop kant-en-klare sets verkrijgbaar, met zowel merk specifieke smartphone houders als universele telefoonhouders die voor elk merk en type smartphone gebruikt kunnen worden. Maar het kan natuurlijk zijn dat u speciale wensen en behoeften heeft met betrekking tot hoe uw smartphone bevestigd en gebruikt kan worden. Daarom bieden wij u ook een bijzonder uitgebreid assortiment met losse onderdelen van het merk RAM Mounts, waarmee u zelf uw ideale smartphone houder kunt samenstellen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide telefoonhouder assortiment en ontdek de mogelijkheden!

Merk specifieke of universele telefoonhouder?

Een merk specifieke telefoonhouder is een telefoonhouder die speciaal is ontworpen voor uw merk en type smartphone en dus een optimale pasvorm biedt. Zo hebben we naast diverse Samsung Galaxy houders bijvoorbeeld ook speciale houders en bevestigingssets voor de iPhone 12 en de iPhone X.

Het nadeel van een dergelijke oplossing is dat u mogelijk een andere houder moet aanschaffen als u te zijner tijd een smartphone van een ander merk en/of type aanschaft. Er zijn tegenwoordig echter ook universele telefoonhouders verkrijgbaar die wat betreft kwaliteit en functionaliteit zeker niet onderdoen voor merk specifieke uitvoeringen. Een groot voordeel van een universele telefoonhouder is dat u geen nieuwe telefoonhouder hoeft te kopen als u een ander merk of type smartphone aanschaft. Controleer wel voor aanschaf altijd of de afmetingen van de telefoonhouder overeenkomen met de afmetingen van uw toestel!

Verschillende soorten telefoon houders

Als de nr. 1 op het gebied van elektronica bevestiging biedt Emounting voor alle denkbare voertuigen de juiste telefoonhouder. Met onze kant-en-klare telefoonhouders voor de auto kunt u uw telefoon op een veilige en comfortabele manier handsfree in de auto gebruiken. Daarnaast leveren wij telefoonhouders en bevestigingssets voor de fiets, scooter en motor, zodat u uw smartphone aan het stuur kunt bevestigen.

Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is hebben we hieronder de drie meest gebruikte soorten telefoonhouders op een rijtje gezet:

  • Slide-in houders: Deze telefoonhouders, die ook wel Form-Fit houders worden genoemd, zijn alleen bedoeld voor smartphones zonder case (type APXU). Slide-in houders zijn doorgaans speciaal ontworpen voor een specifiek merk en type smartphone. U bent dan verzekerd van een optimale pasvorm.
  • Klemhouders: Dit zijn uitrekbare telefoonhouders met een veermechanisme, geschikt voor diverse smartphones en smartphones met een (dikke) case (type UNX).
  • X-Grip telefoonhouders: Deze veerhouders met uitrekbare X-grip armen zijn geschikt voor diverse smartphones, ook met een (dikke) case.

Zelf uw ideale smartphone houder samenstellen

Wanneer u intensief gebruik maakt van uw smartphone is het logisch dat u hoge eisen stelt aan zowel de bescherming van het toestel als aan de bevestiging ervan in of op uw voertuig. U wilt immers ook onderweg op een veilige, verantwoorde en comfortabele manier van uw smartphone gebruik kunnen maken. Daarom laat Emounting u graag kennismaken met ons verrassend uitgebreide assortiment losse RAM onderdelen, zodat u zelf een smartphone houder kunt samenstellen die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Voordat u aan de slag gaat met het uitzoeken van de RAM parts is het raadzaam om een aantal zaken voor uzelf helder te krijgen:

  • Om wat voor merk en type smartphone gaat het?
  • Waaraan en in/op welk voertuig wil ik mijn smartphone bevestigen?
  • Op welke manier wil ik mijn smartphone bevestigen?

U kunt het beste stapsgewijs te werk gaan. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende soorten smartphonehouders, kunt u bepalen of u gaat voor een van de bevestiging sets of liever zelf iets samenstelt uit losse bevestiging onderdelen. Afhankelijk van het voertuig zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u in de auto kiezen voor dashboard-, raam-, middenconsole- of stoelbevestiging. Op de motor of bromfiets kunt u bijvoorbeeld spiegelbevestiging en stangbevestiging overwegen. RAM Mounts biedt tevens een breed scala aan opties om uw smartphone onderweg van een waterdichte bescherming te voorzien. Ook onderweg (draadloos) opladen behoort tot de mogelijkheden. Met andere woorden: kunt uw smartphonehouder zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt!

Bekijk onze uitleg over zelfbouw met RAM Mounts

Een smartphone houder online bestellen

Wanneer u een telefoonhouder en/of bevestiging set bestelt via Emounting, dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, aantrekkelijke garantievoorwaarden en een gratis verzending. Mocht u achteraf toch niet 100% tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze (mits u in Nederland woont) kosteloos retourneren. Wilt u graag zelf uw ideale smartphone houder samenstellen met losse RAM Mounts onderdelen, maar komt u er ondanks de uitleg toch niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers zijn zowel telefonisch en per mail als via live chat bereikbaar en zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box