Smartphone en iPhone houders

In de online shop van Emounting.nl vindt u een ruim assortiment met universele RAM Mount telefoonhouders én telefoonhouders die u zelf kunt samenstellen.

Soorten telefoonhouders

Wij leveren drie verschillende soorten telefoonhouders:

  • Slide-in houders: Deze zijn alleen bedoeld voor iPhones zonder case (type APXU). Dit zijn de zogeheten Form-Fit houders.
  • Klemhouders: Dit zijn uitrekbare telefoonhouders met een veermechanisme, geschikt voor diverse smartphones en smartphones met een (dikke) hoes (type UNX).
  • X-Grip telefoonhouders: Dit zijn veerhouders met uitrekbare X-grip armen, geschikt voor diverse smartphones en smartphones met een (dikke) hoes.

Controleer voor aanschaf altijd of de maten van de telefoonhouder overeenkomt met de afmetingen van uw toestel!

Een telefoonhouder online bestellen

Gebruik onze telefoonhouders voor de auto om veilig en comfortabel uw telefoon handsfree in de auto te gebruiken. Of kies voor onze telefoonhouders voor de fiets of telefoonhouders voor de motor om uw telefoon aan het stuur te bevestigen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u zelf uw RAM set bouwt! Staat de telefoonhouder die u zoekt er niet bij? Neemt u dan even contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.