Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Brodit Smartphone Universeel

Brodit Smartphone Universeel

Filters

Brodit is de Zweedse referentie m.b.t. installatieproducten voor smartphone- en tablet-houders. Brodit ontwikkelt en produceert installatie-accessoires voor bijna alle toestellen, zodat u deze makkelijk kunt bevestigen in de auto. Met Brodit haalt u de Zweedse marktleider in huis, en kunt u vertrouwen op 25 jaar ervaring in deze branche. De producten zijn op maat gemaakt en vervaardigd uit zwart ABS kunststof. Dit materiaal past mooi bij uw dashboard en waarborgt uw veiligheid bij ongevallen.

Passieve houders
Een houder zonder laadfunctie is op maat in te stellen. Op deze manier kan de smartphone makkelijk geïnstalleerd worden in de auto, maar uw toestel wordt niet automatisch opgeladen. U kunt wel uw eigen laadkabel of sync-kabel rechtstreeks aansluiten op het toestel. De houders zonder laadfunctie zijn roterend zodat u de positie van uw toestel kunt aanpassen aan de lichtinval waardoor reflectie in/op het scherm vermeden wordt.

Brodit universele smartphone houders zijn er in 3 instelbare breedtes (Small, Medium, Large) en drie diktes (6-10, 9-13 en 12-16 mm). Dus ook voor smartphones met dikkere cases.


Staat een houder voor uw smartphone er niet bij? Laat ons weten het beschikbaar assortiment bij de Brodit leverancier is zeer breed, ook voor houders met slot. Wij kunnen deze meestal in 2-3 werkdagen aan u leveren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box