Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Zuignapsets - Complete RAM Mount sets

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw netbook, laptop, iPad, tablet of smartphone met zuignap aan glas, tegels en andere gladde oppervlakte. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Filters

Samengestelde sets voor zuignap bevestiging van tablet (iPad), smartphone of netbook in  uw auto, bestelauto, boot, camper etc.

RAM Mount zuignapppen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bieden houvast ook in extreme omstandigheden. Zoek u nog meer houvast dan zijn er zelfs dubbele en triple zuignappen te koop.

Zuignap bevestiging is een uitstekende flexibele en snelle bevestigings methode voor gladde, niet-poreuse oppervlaktes. Denk daar bij aan glas, tegels, motorkap etc.
Een zuignap laat door de elasticiteit gemakkelijk lucht ontsnappen uit de holte tussen de nap en de ondergrond bij enige druk aan de bovenzijde maar bij het loslaten moet een kracht worden geleverd die het ontstane vacuüm overtreft. Het vacuüm ontstaat doordat er vanuit het midden aan de zuignap wordt getrokken, terwijl de randen luchtdicht aan de ondergrond zijn gehecht.
Is het oppervlak niet 100% glad (b.v. dashboard) of 100% schoon en vetvrij (autoruiten) dan verliest de zuignap gemakkelijk het vacuum.

Goedkope zuignappen maken een slechte verbinding door inferieure materialen en verliezen hierdoor ook zuigkracht. Vaak ook als de zon op b.v. een autoruit staat. Dan valt uw kostbare apparaat naar beneden!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box