Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Scanners and handheld houders

Houders van RAM Mount en Brodit voor PDA/handhelds en barcode scanners.

Scanners and handheld houders

Heeft u een bedrijf in de logistieke of industriële sector? Dan zullen uw werknemers ongetwijfeld dagelijks gebruik maken van elektronische apparaten zoals Personal Digital Assistents (PDA’s), smartphones, portofoons en barcode scanners. Om deze apparaten te beschermen, te bevestigen en een optimaal gebruiksgemak te realiseren, biedt Emounting u een uitgebreid assortiment met beschermings- en bevestigingsmogelijkheden. Neem op uw gemak een kijkje in ons scannerhouder en handheld houder aanbod!

Soorten scanners en handheld houders

Als de nr. 1 in elektronica bevestiging biedt Emounting u diverse scanner en handheld houders en covers. Deze beschermen uw apparaten beschermen tegen stoten, vallen, vocht, vuil en stof, bieden een degelijke bevestiging en voorzien uw medewerkers van een veilig en comfortabel gebruiksgemak.

Wij leveren houders van de merken Brodit, Carcomm, iBolt en Ram Mount, geschikt voor apparaten van onder andere Motorola, Zebra, Casio, Panasonic, Honeywell en Sonim. Daarnaast hebben we diverse universele scanner en handheld houders die geschikt zijn voor de meeste apparaten en eenvoudig te verstellen zijn.

Behalve voor scanners en handheld houders kunt u ook bij ons terecht voor overige zakelijke oplossingen op het gebied van elektronica bevestiging in de logistiek en industrie. Hierbij kunt u denken aan tablethouders voor heftrucks, houders voor tractors en printer montage oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor industriële toepassingen.

Scannerhouder online bestellen

Heeft u de juiste scannerhouder of heldheld houder al gevonden, dan kunt u deze direct online bestellen. U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige betaling via de betaalmethode van uw keuze, een gratis verzending en niet te vergeten een snelle levering. Bent u er nog niet uit? Neem gerust even contact met ons op. Het team van Emounting helpt u graag om een passende oplossing te vinden voor uw specifieke apparatuur en toepassing. Indien gewenst kunnen wij ook op locatie langskomen om de situatie te bekijken en u van een deskundig advies op maat te voorzien. Dat is de service die onze zakelijke klanten van ons gewend zijn!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box