Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

TomTom houders

Emounting biedt hoogwaardige houders voor TomTom-navigatiesystemen aan. We verkopen een breed assortiment houders die specifiek zijn ontworpen voor verschillende modellen van TomTom.

Filters

Hoe combineer je een TomTom met Ram Mounts?

1. Pak uw TomTom

2. Gebruik uw TomTom adapter

3. Bevestig de RAM-B-347U achterop de adapter

4. Monteer een RAM Mount arm op de bal

5. Kies een bevestigingssysteem van RAM Mounts: Zuignap, schroefvast, stangbevestiging of rem/koppeling reservoir 

6. Bevestig uw TomTom met RAM Mounts bevestiging in/op uw voertuig

TomTom van RAM Mounts

RAM Mounts maatwerkhouder

RAM Mounts is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het bevestigen van electronica, zo ook TomTom-apparaten. Met hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen biedt RAM Mounts op maat gemaakte oplossingen voor het bevestigen van TomTom-apparaten in verschillende voertuigen en omgevingen.

Wat RAM Mounts onderscheidt, is hun vermogen om houders aan te passen aan specifieke behoeften en vereisten. Of je nu een professionele chauffeur bent die een TomTom-navigatiesysteem in een vrachtwagen of bestelwagen gebruikt, of een avontuurlijke motorrijder die zijn TomTom op het stuur wil bevestigen, RAM Mounts heeft de expertise om de perfecte houder te leveren.

Met hun maatwerkoplossingen zorgen ze ervoor dat de houders stevig en veilig zijn, zelfs in veeleisende omstandigheden. RAM Mounts gebruikt duurzame materialen zoals hoogwaardig aluminium en stevig composiet om ervoor te zorgen dat de houders bestand zijn tegen trillingen, schokken en extreme weersomstandigheden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box