Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Camera houder motor kopen

Complete sets voor bevestiging van camera of GOPRO aan motor

Filters

Motorrijders willen steeds vaker hun ritten vastleggen met een action camera. Daarbij maken ze veelal gebruik van GoPro, Garmin Virb en andere heavy duty camera's. U zult het er ongetwijfeld mee eens zijn dat stevige en flexibele bevestiging van de camera dan zeker geen overbodige luxe is! Maar u krijgt doorgaans geen camera houder meegeleverd wanneer u een action camera aanschaft – zeker niet eentje die speciaal gemaakt is voor bevestiging op de motor. Daar komt bij dat het op sommige motoren lastig is om een goede plek te vinden om de camera te bevestigen. Gelukkig kunt u altijd nog terecht in de online shop van Emounting.nl! Wij bieden u complete sets voor de bevestiging van uw camera of GoPro op de motor. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod en ervaar zelf wat er allemaal mogelijk is.

Ons camera houder assortiment voor de motor

Ons camera houder assortiment voor de motor bestaat voor het grootste gedeelte uit diverse bevestigingsmogelijkheden van RAM Mount. RAM Mount, dat vooral bekend staat om de solide aluminium kogel-klemhouder sets, biedt een serie met innovatieve oplossingen voor het gebruik van uw camera op de motor. Met los verkrijgbare montage kogels, verbindingen en bevestiging onderdelen kunt uw ideale RAM set helemaal naar wens samenstellen. Zo heeft u de keuze uit onder andere de Twistlock zuignap en de Tough-Claw. Verder hebben we diverse U-beugel bevestigingen met universele camera kogel, alsmede maatwerk GoPro en Garmin Virb kogels.

Kunt u geen geschikte camera houder vinden in ons RAM Mount assortiment? Neemt u dan even een kijkje in onze Arkon serie. Dit Amerikaanse merk specialiseert zich al meer dan 30 jaar in professionele elektronicabevestiging en accessoires en biedt vanzelfsprekend ook diverse oplossingen voor uw camera op de motor.

Behalve voor een motor camera houder kunt u ook bij Emounting.nl terecht voor onder andere een motor telefoonhouder, een fietshouder voor uw camera of een camera houder voor de auto.

Dashcam motor houder online bestellen

Emounting.nl is de nummer 1 in elektronica bevestiging en biedt u het meest uitgebreide dashcam motor houders assortiment. Staat de gewenste camera houder voor de motor er niet bij, laat het ons dan gerust weten! De medewerkers van onze klantenservice beantwoorden graag uw vragen en kunnen u ook helpen met een persoonlijk advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box