Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM Mount Locks

RAM® beveiligingsknoppen hebben een laag profiel en voegen slechts een kleine hoeveelheid extra massa toe aan uw systeem in vergelijking met de standaard knop. Tegen een fractie van de kosten van de momenteel beschikbare sleutel vergrendelingsknoppen...

Filters

RAM® Mounts beschermen uw toestel tegen schadelijke schokken en trillingen, maar hoe zit het met diefstal en sabotage? RAM® biedt een volledige suite van security producten die je toestel beschermen, terwijl gemonteerd op uw RAM Mount,  tegen diefstal en sabotage. Voeg eenvoudig een veiligheidsknop toe aan uw RAM Mount om would-be dieven af te schrikken voor diefstal van uw apparatuur. RAM® beveiligingsoplossingen zijn ook een geweldige manier om sabotage weerstand toe te voegen aan uw RAM® Mount in situaties waar het nodig is dat eindgebruikers de positie  van de houder niet aan mogen passen of het  apparaat niet mogen verwijderen. De sterkte composiet en messing constructie zorgt voor een lange levensduur van probleemloos gebruik in een breed scala van omgevingen met inbegrip van maritieme situaties en zout water.

RAM® security oplossingen werden ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen waar RAM® Mounts vaak worden gebruikt weerstaan. Met de nadruk op esthetiek en functionaliteit, RAM® beveiligingsknoppen hebben een laag profiel en voegen slechts een kleine hoeveelheid extra massa toe aan uw systeem in vergelijking met de standaard knop. Tegen een fractie van de kosten van de momenteel beschikbare sleutel vergrendelingsknoppen, voor extra gemoedsrust en sabotageweerstand,  tegen een zeer betaalbare prijs.

RAM Mount Sleutel vergrendelingsknop (RAM-KNOB3LU)
Vervangt de schroefklem op een B-klem verbinding met afsluitbare klem met cilinderslot (RAM-KNOB5LU voor C-klem).

RAM Mount Combination Pin-Lock ™ Beveiligde knop (RAP-S-KNOB3U)
De RAP-S-KNOB3U bestaat uit een beveiligingsknop met  inwendige schroefdraad en een sleutelknop. De RAP-S-KNOB3U vervangt alle vleugelmoeren op de 1 "diameter B formaat klemhouders en mounts (RAP-S-KNOB5U voor C-klemmen). De RAP-S-KNOB3U biedt de ideale grootte, om het gewenste hefboomeffect op je mount goed vast te zetten en om slippen te voorkomen, zelfs in zware omstandigheden of bij extreme trillingen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box