Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

TC22 & TC27

Met de robuuste docks van RAM® Mounts en Brodit zijn alle medewerkers verbonden en kunnen zij zowel ergonomisch als productief werken met hun Zebra TC22/TC27. RAM® docking oplossingen voor Zebra bieden flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Filters

De nieuwe Zebra TC22/TC27 in combinatie met RAM®-dockingoplossingen zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid in de mobiliteitsruimte. Met RAM®'s nauwsluitende ontwerp en meerdere configuraties, stelt een gemonteerde TC22 of TC27 de aangesloten medewerker in staat om de functionaliteit van een werkstation, RFID-scanning en een PBX-handset te behouden. Ontdek hieronder alle kenmerken van de RAM® Mounts TC22/TC27 docks.

Pogo Pin-technologie (niet in passieve houders)
Geïntegreerde pogo pin-dockingcontacten zijn uitgelijnd met de TC22/TC27 pogo-pads voor een gebruiksvriendelijke oplaadervaring - geen poorten nodig. Sluit de 1,2 m lange USB Type-A aan op de stroombron van het voertuig en plaats het apparaat gewoon in de houder om direct op te laden.

Houd een kleine voetafdruk met RAM®'s TC22/TC27 vorm-fit ontwerp. Nauwsluitend ontwerp betekent dat het laagst mogelijke profiel behouden blijft tijdens montage in het voertuig. Versies van deze docks bevatten opties met of zonder inzetstukken, waardoor een gekoppelde TC2x met of zonder de robuuste laars mogelijk is. De veerbelaste bovenste cup voegt gebruiksgemak toe met docking met één hand - druk gewoon omhoog met het apparaat in de hand en laat de onderste helft in de dock vallen.

Opties voor sleutelvergrendeling
Soms heb je wat extra gemoedsrust nodig, vooral als je dure mobiele apparaten koopt. Gelukkig zijn al deze RAM®-docks verkrijgbaar met sleutelvergrendelingsversies. Voorkom diefstal of implementeer een vaste montagelocatie voor uw nieuwe TC22 of TC27.

Accessoire klaar
Elk van deze TC22- en TC27-docks is uitgerust met een geïntegreerde snap-in stylushouder en extra ruimte aan de achterkant voor Zebra-specifieke apparaataccessoires, zoals het Zebra-handriemaccessoire en batterijen met uitgebreide capaciteit.

Houders voor de Mobiele computers uit de Zebra TC2X-serie.
TC22 & TC27

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box