Verzenden & Retouren • Verzending met POSTNL Track&Trace elke werkdag*
 • Tracking wordt per e-mail verstuurd
 • Aflevering aan huis, werk of 2.500 ophaalpunten in Nederland (PakjeGemak)
 • Gratis retour zending naar antwoordnummer (alleen NL)
 • PostNL bezorgt ook op zaterdag (geldt niet voor bedrijfsadressen en Rembours bestellingen).


*Bestellingen uitgevoerd en betaald na 15.30 uur kunnen i.v.m. de adminstratieve en logistieke verwerking pas de volgende werkdag verstuurd worden.

*Als bij een artikel staat "Besteld op werkdag: volgende dag geleverd! ", dan moet het artikel voor 15.30 uur besteld en betaald zijn om de volgende dag bezorgd te worden. Voor bestelling geplaatst in het weekend (geen werkdagen) geldt dus: op maandag verwerkt en dinsdag geleverd. 

*
POSTNL heeft 95-99% betrouwbaarhed met levering op volgende werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan de bezorging langer duren (bv. rond feestdagen). Emounting maakt voorbehoud voor overmacht situaties. Levertijden zijn altijd een indicatie en geen zgn fatale termijnen (artikel 5 ALV).

Verzendkosten in Nederland

  • Aankoopbedrag onder € 25, verzendkosten € 4,95 incl. BTW. (Thuis, op het werk of PakjeGemak)
  • Aankoopbedrag > € 25; altijd GRATIS verzending.
POSTNL PakjeGemak. Met PakjeGemak heeft u de mogelijkheid om hun pakketten gemakkelijk zelf op te halen. U hoeft niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten! Met ruim 2500 afhaallocaties (w.o. Postkantoor, supermarkten, Bruna en tankstations) in heel Nederland zit er namelijk altijd een in de buurt. Met de Postcode Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. U krijgt automatisch een bericht via sms en/ of email als het pakket bezorgd is op de gekozen afhaallocatie.

Besteld op:                                       Geleverd op :

Maandag voor 15.30 uur                     Dinsdag

Dinsdag voor 15.30 uur                      Woensdag

Woensdag voor 15.30 uur                   Donderdag

Donderdag voor 15.30 uur                  Vrijdag

Vrijdag voor 15.30 uur                        Zaterdag (geen Rembours en Bedrijfsadressen)

Zaterdag en Zondag                           Dinsdag

Verzendkosten naar België

Verzending met POSTNL EPS: standaard tarief 6,95 incl. BTW.
Aankoopbedrag > € 50 GRATIS verzending
Verzending elke werkdag mits besteld en betaald voor 15.30 uur, verzendduur 1-3 werkdagen.

Verzendkosten in Europa

Verzending mogelijk naar verschillende Europse landen.
Staat uw land er niet bij? Laat ons weten.
Duitsland € 9,95 incl BTW
Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk € 14,95 incl BTW
Spanje, Portugal, Finland, Hongarije, Verenigd Koninkrijk (UK) € 17,95 incl BTW

Track & Trace 

Zodra uw bestelling afgerond is ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Zodra het pakket wordt verstuurd, ontvangt u een email  met het PostNL track&trace 3S-nummer* waarmee u kunt bijhouden waar en wanneer uw pakket wordt afgeleverd. (PostNL-Track&Trace website)

Het kan voorkomen dat u op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat POSTNL het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Als uw bestelling wordt aangeboden wanneer u op dat moment niet thuis bent, zal het pakket de eerst volgende werkdag of zaterdag nogmaals worden aangeboden. Is er bij de 2e afleverpoging wederom niemand aanwezig, dan zal het pakket worden afgeleverd bij een postkantoor bij uw in de buurt. De bezorger zal in dat geval een bericht achterlaten zodat u weet waar u het pakket op kunt halen. Uw bestelling blijft 3 weken liggen op het postkantoor.
* Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een afwijkende verzendmethode (b.v. koerier of brievenbuspost) te kiezen zonder recht op compensatie.

Zodra de aankoop bevestigd is in onze webshop is deze definitief.  Wij streven er naar om uw pakketje zo snel mogelijk naar u toe te sturen, en wij doen ons best om het binnen enkele werkdagen op sturen, uitzonderingen daargelaten. Van alle artikelen houden we een minimale voorraad aan om snel te kunnen leveren, het kan echter voorkomen dat een bepaald artikel uitverkocht is zowel bij ons als bij onze leveranciers.

Afhalen

Helaas kunt u de producten niet bij ons afhalen. Ons bedrijf heeft geen faciliteiten om u op adequate wijze te kunnen ontvangen. Uw bestellingen worden per post na ontvangst van uw betaling naar u toegezonden.

Retourneren

Als u niet tevreden bent over het ontvangen product kunt u het, mits ongebruikt en in originele staat en, indien mogelijk, in originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U kunt dan een ander product bij ons uitzoeken of uw rekening laten crediteren conform onze voorwaarden.

Let op: de Wet Kopen op afstand (herrroepingsrecht) is in het leven geroepen om consumenten die op afstand kopen de kans te geven het product te zien. Een product op zicht houden is derhalve niet hetzelfde als het product gebruiken. Het volwaardig gebruik van het product gedurende 14 dagen na leveringsdatum kan leiden tot vervalling van uw recht. Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke bestellingen.


Stuur het pakket samen met de kopie factuur of pakbon naar:
Emounting
Antwoordnummer 3024
3860 VZ Zeewolde

U kunt zonder kosten uw retouren versturen*. Pakketten die niet door de brievenbus gaan moeten op het postkantoor aangeboden worden. U ontvangt tevens een bewijs van versturing.
*Antwoordnummer alleen mogelijk voor retouren van artikelen verkocht in Nederland.

Artikel 9 – Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping

 1. Als de ondernemer de melding van herroeping door de consument op elektronische wijze mogelijk maakt, stuurt hij na ontvangst van deze melding onverwijld een ontvangstbevestiging.
 2. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
 3. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 4. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.


Modelformulier voor herroeping (DOWNLOADEN PDF)

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Emounting
Antwoordnummer 3024
3860 VZ Zeewolde

U kunt zonder kosten uw retouren versturen*. Pakketten die niet door de brievenbus gaan moeten op het postkantoor aangeboden worden. U ontvangt tevens een bewijs van versturing.
*Antwoordnummer alleen mogelijk voor retouren van artikelen verkocht in Nederland.

 

-          Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

 

-          Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

-          [Naam consumenten(en)]

 

-          [Adres consument(en)]

 

-          [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.