Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Verzenden

Gratis verzending in Nederland en naar België 

  • Verzending met PostNL Track&Trace elke werkdag */**/***
  • Tracking wordt per e-mail verstuurd
  • Aflevering aan huis, werk of 2.500 ophaalpunten in Nederland (PakjeGemak)
  • Gratis retour zending naar antwoordnummer (alleen NL)
  • PostNL bezorgt ook op zaterdag (geldt niet voor bedrijfsadressen).

*Bestellingen uitgevoerd en betaald na 16:00 uur kunnen i.v.m. de administratieve en logistieke verwerking pas de volgende werkdag verstuurd worden.

*Als bij een artikel staat "Besteld op werkdag: volgende dag geleverd! ", dan moet het artikel voor 16:00 uur besteld en betaald zijn om de volgende dag bezorgd** te worden. Voor bestelling geplaatst in het weekend (geen werkdagen) geldt dus: op maandag verwerkt en dinsdag geleverd. 

**POSTNL heeft 95-99% betrouwbaarheid met levering op volgende werkdag in Nederland (België 1-2 werkdagen). In uitzonderlijke gevallen kan de bezorging langer duren (bv. rond feestdagen). Emounting maakt voorbehoud voor overmacht situaties. Levertijden zijn altijd een indicatie en geen zgn fatale termijnen (artikel 5 ALV).  

Verzenden in Nederland 

Gratis verzending in Nederland!

POSTNL PakjeGemak. Met PakjeGemak heeft u de mogelijkheid om hun pakketten gemakkelijk zelf op te halen. U hoeft niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten! Met ruim 2500 afhaallocaties (w.o. Postkantoor, Pakketautomaten, supermarkten, Bruna en tankstations) in heel Nederland zit er namelijk altijd een in de buurt. Met de Postcode Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. U krijgt automatisch een bericht via sms en/ of email als het pakket bezorgd is op de gekozen afhaallocatie.

Dit moet je weten over het ophalen:
-Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).
-Haal je pakket op binnen 1 week. Daarna gaat het terug naar de afzender. 

Besteld op:                                       Geleverd op** :

Maandag voor 16:00 uur                     Dinsdag

Dinsdag voor 16:00 uur                      Woensdag

Woensdag voor 16:00 uur                   Donderdag

Donderdag voor 16:00 uur                  Vrijdag

Vrijdag voor 16:00 uur                        Zaterdag (geen bedrijfsadressen)

Zaterdag en Zondag                            Dinsdag

Verzenden naar België 

Gratis verzending naar België!

Verzending elke werkdag mits besteld en betaald voor 16:00 uur.

Besteld op:                                        Geleverd op**:

Maandag voor 16:00 uur                      Dinsdag

Dinsdag voor 16:00 uur                       Woensdag

Woensdag voor 16:00 uur                   Donderdag

Donderdag voor 16:00 uur                  Vrijdag

Vrijdag voor 16:00 uur                         Zaterdag (geen bedrijfsadressen)

Zaterdag en Zondag                            Dinsdag

  

Verzendkosten in Europa

Verzending mogelijk naar verschillende Europese landen.
Staat uw land er niet bij? Laat ons weten.Duitsland € 9,95 incl BTW
Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk € 14,95 incl BTW
Spanje, Portugal, Finland, Hongarije, Verenigd Koninkrijk (UK) € 17,95 incl BTW

Internationaal kopen? bekijk ook onze Europese site: Buy in Europe on emounting.eu

Track & Trace 

Zodra uw bestelling afgerond is ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Zodra het pakket wordt verstuurd, ontvangt u een email  met het PostNL track&trace 3S-nummer* waarmee u kunt bijhouden waar en wanneer uw pakket wordt afgeleverd. (PostNL-Track&Trace website)

Het kan voorkomen dat u op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat POSTNL het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Ben je niet thuis?
De bezorger komt één keer langs om het pakket te bezorgen. Mist de bezorger je, dan wordt het pakket bezorgd bij een PostNL-punt. Je ontvangt een bevestiging waar en wanneer het pakket binnen 7 dagen opgehaald kan worden.

Geen papieren niet-thuisbriefje meer
Goed om te weten: vanaf 1 juli 2022 krijg je alleen nog digitaal bericht waar je pakket is bezorgd. Geen papieren briefjes meer dus! Met een PostNL-account kunnen we je altijd digitaal bereiken. Wel zo handig! Nog geen account? Ga naar postnl.nl/account-aanmaken

* Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een afwijkende verzendmethode (b.v. koerier of brievenbuspost) te kiezen zonder recht op compensatie.

Zodra de aankoop bevestigd is in onze webshop is deze definitief.  Wij streven er naar om uw pakketje zo snel mogelijk naar u toe te sturen, en wij doen ons best om het binnen enkele werkdagen op sturen, uitzonderingen daargelaten. Van alle artikelen houden we een minimale voorraad aan om snel te kunnen leveren, het kan echter voorkomen dat een bepaald artikel uitverkocht is zowel bij ons als bij onze leveranciers.

Afhalen

Indien afgesproken met de klantenservice is afhalen mogelijk (op afspraak). Dit gebeurt op afgesproken tijdstip en enkel bij orders waar de betaling al voldaan is. Heeft u geen afspraak gemaakt of toestemming van klantenservice dan kunt u helaas GEEN producten bij ons afhalen. Ons bedrijf heeft geen faciliteiten om u op adequate wijze te kunnen ontvangen. Uw bestellingen worden altijd per post na ontvangst van uw betaling naar u toegezonden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box