Terug

 • Nr. 1 in electronica bevestiging
 • Persoonlijk advies
 • Altijd gratis verzending

Hengelhouders

U bent op zoek naar een geschikte hengelhouder voor de boot? Dan bent u bij Emounting aan het juiste adres! Wij leveren hengelsteunen voor de boot van het Amerikaanse merk RAM Mounts, dat een complete lijn met montage oplossingen voor sportvissers heeft o

Hengelhouders

Bevestigingsmogelijkheden voor hengelhouders

Emounting biedt een indrukwekkend aanbod met robuuste RAM Mounts hengelhouders voor de boot, welke geschikt zijn voor het vissen in zowel zout water als zoet water. We hebben ons assortiment onderverdeeld in vier verschillende bevestigingsmogelijkheden, zodat u snel en gemakkelijk de juiste soort hengelsteun voor uw boot vinden. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

 • Kogel montage
  RAM Mounts montagekogels behoren tot de meest bekende montagemogelijkheden, aangezien RAM Mounts dit systeem ook voor andere toepassingen gebruikt. De kogels zijn geïnjecteerd op een aluminium basis en maken gebruik van nitrile rubber om een stevige grip te realiseren en tegelijkertijd trillingen te dempen.

 • Spline post montage
  Hengelhouders met spline post montage maken gebruik van composiet pinnen. Ze zijn ontworpen voor verticale en horizontale montage en maken het mogelijk om de hengelhouder 360o te draaien en tegelijkertijd de hengelhouder naar voren of achteren te bewegen om zo de ideale hoek te vinden.

 • Tough-Track montage
  Het innovatieve Tough-Track montagesysteem van RAM Mounts bestaat uit modulaire rails van geanodiseerd aluminium, welke verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes en gebruikt kunnen worden voor het bevestigen van zowel hengelhouders als andere (elektronische) apparaten.

 • STACK ’N STOW montage
  Het STACK ’N STOW systeem van Ram Mounts bestaat uit een multifunctionele tray die voorzien van een magnetisch oppervlak waar uw vishaken, messen en andere metalen items vanzelf op blijven liggen. De tray kan naar wens worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals een bekerhouder en een (GoPro) camera houder. Dit montagesysteem is daarnaast uitstekende te combineren met de montagekogels.

Soorten hengelhouders voor de boot

RAM-ROD™ Light-Speed™ hengelsteunen (RAP-370)
RAM-ROD™ 2007 hengelsteunen (RAP-341)
RAM-ROD™ 2000 hengelsteunen (RAM-114 series)
RAM Tube Jr.™ hengelsteunen (RAP-390 series)
RAM-TUBE™ 2008 Tube hengelsteunen (RAP-119 series)
RAM-TUBE™ 2000 Tube hengelsteunen (RAM-301 series)
RAM Tough-Tube™ hengelsteunen (RAP-394 series)

Voor meer informatie over de bevestigingsmogelijkheden van RAM Mounts hengelhouders voor de boot kunt u de RAM Mounts “On-Water” catalogus raadplegen.

Behalve voor hengelhouders kunt u tevens bij ons terecht voor de aanschaf van onder andere camera houders en fishfinder houders voor de boot.

Hengelhouder boot online bestellen

Zodra u de ideale hengelhouder gevonden heeft, kunt u deze snel en gemakkelijk online bestellen. U bent bij Emounting altijd verzekerd van een veilige betaling via de betaalmethode van uw voorkeur en een gratis verzending. Heeft u vragen over de aanschaf van een hengelhouder of over een van de andere boot houders in ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze klantenservice afdeling is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 036-2020910 en per mail via [email protected].

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box