Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Tablet houder boot

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestiging mogelijkheden voor uw iPad of tablet in of op de boot. Naast losse RAM parts ook complete sets.

Filters

Emounting.nl is dé specialist op het gebied van bevestigingsmogelijkheden voor elektronica en biedt dus ook voor uw iPad of tablet in of op de boot volop opties. Naast losse RAM onderdelen leveren wij tevens complete sets.

Soorten tablet houders voor de boot

Bent u op zoek naar een geschikte tablet houder voor de boot, dan heeft u de keuze uit drie verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een slide-in houder; deze is alleen geschikt voor een iPad zonder hoes (type APXX). Ook hebben we uitrekbare klemhouders met een veermechanisme, welke geschikt zijn voor verschillende tablets met of zonder hoes (type TABxx). En tot slot zijn er nog de X-Grip houders met uitrekbare X-grip armen. Heeft u niet gevonden wat u zocht, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Een tablet houder boot online bestellen

Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en bestel uw iPad of tablet houder voor boten in de online shop van Emounting.nl! Ons assortiment bestaat uit meer dan 1.000 producten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Behalve voor een tablet houder kunt u ook bij ons terecht voor een laptophouder voor de boot, een bekerhouder voor de boot en nog veel meer!  Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box